2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834948 بازدید | 290067 پست

خانما کسی برنامه غذاهای رژیمی رو داره از چه نرم افزاری استفاده کنم؟؟

کوکپد زینب جان گذاشته بود واسه من کار نمیکنه نمیدونم چرا 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یه پیشنهاد برای کسایی که گزارش میدن وکلا درمورد کالری شماری صحبت میکنن وکسایی که هم رژیم میگیرن هم اینجا بحثای دوستانه دارن 

بیاید از الان هر بحثی که مربوط به کالری شماری و سوال و هرچیزی که مربوط به عنوان تاپیک هست رو با بامداد_خمار#  

بنویسید که بچه های دیگه که فقط میخوان بحثای رژیمی رو دنبال کنن از هشتگ بتونن مطالعه کنن،وبحثابچی عادی مابینش نباشه

یه پیشنهاد دوستانه

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
خانما کسی برنامه غذاهای رژیمی رو داره از چه نرم افزاری استفاده کنم؟؟ کوکپد زینب جان گذاشته بود واسه ...

عزیزم سخت نگیر شما همون قرمه سبزی خونتون رو با یه ق غ روغن بپزی رژیمی محسوب میشه😍😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

خانما کساییکه مانکن دارن من تازه نصب کردم میخواستم بدونم اون متابولیسم که بالا نوشته چیه برام زده کالری ۲۸۰۰ متابولیسم۱۹۹۰ کالری مصرفی ۹۰۰ که خیلی برام کمه من نمیدونممنظورش چیه از متابولیسم؟

یه سوال هرکس تونست کمکم کنه بعداز ماه مبارک میخوام رو فرمدهی با سن، ران شکم سینه کارکنم بازوهامم لا ...

عزیزم من از گوگل پلی دان کردم برای با سن battocks workout. لباس زیر قرمز داره

برای بازو و سینه upper body workout لباسش بنفش هست دمبل دستشه 

برنامه femal fitness هم لباس مشکی داره روش نوشته 30 این هم برای جاهای مختلف داره. 

اینا خیلی خوبن. حالا ببین بازار داره ؟؟؟؟؟

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
پس منم از امشب میخورم....اره تخم کتانم دو جور میشه خورد دو جورشم میخورم  یکی اسیابشو رو ماست و ...

رو ماست چقد میریزی ؟؟؟میخوری اذیت نمیشی؟؟؟

من از عطاری گرفتم گفت با ماست شاید اذیت کنه...

چجور میجوشونی بی زحمت اینم بگو   

[QUOTE=92377733]بی بلا عزیزم😘[/QUOT😘😘😘من میخام برای پاهامو رونامو ب ا س ن م کارکنم چون واقعالاغر ...

عزیزم اینایی که این بالا نوشتم رو دان کن 👆👆👆👆

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
عزیزم اینایی که این بالا نوشتم رو دان کن 👆👆👆👆

باشه دستت دردنکنه😘فقط مامیخایم بعده ماه رمضون شروع کنیم

میشه توضیح بدین چجوری کارمیکنی،چه روزایی،کامل توضیح بدی ک بهترنتیجه بگیریم😌چه روزایی چربی سوزی باچه چالشی چه روزایی فرم دهی باچه چالشی

ببخشیدا خیلی سوال پرسیدم🤗

غیراز🌙،❤ازعالم وآدم کندم...