2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834814 بازدید | 290067 پست
گزارش#   صبحانه=نان سنگک+پنیر+گوجه+خیار+چای دارچینی+خرما ناهار=یتیمچه+کاهو(بدون نان) میان و ...

مینا جونم مقدار سوزیده رونگو😁😁فقط نوع ورزشتو بگو 🙈🙈

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها کسی از دیجی کالا خرید محصولات بهداشتی کرده؟این سکراب روزانه هاشو نوتروژینا تخفیف زده بنظرتون ...

تقلبی ک نیس چون دوسته زینبم ازاونجاخریدمیکنه خوبه اجناسش

غیراز🌙،❤ازعالم وآدم کندم...
من مرغ درست میکنم خوشرنگ حتی بدون سرخ کردن!!!!  چیه این سرخ کردن سرتاپا ضرر

اینکه بدون سرخ کردنی

خوشمزه و خوش رنگ بشه که خیلیییی خوبه

مرحله ی  اولشو‌توضیح میدی😏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
منم نمیدونم بچه ها گفتم خوبع واسه  کم کردن....تو گوگلم زدم نوشته واسه کاهش وزن خوبه تخم کتانم ...

پس منم از امشب میخورم....اره تخم کتانم دو جور میشه خورد دو جورشم میخورم 

یکی اسیابشو رو ماست و سالاد و اینا یکی هم میجوشونم البته خیلی طولانی خواستی بگو بت بگم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
تقلبی ک نیس چون دوسته زینبم ازاونجاخریدمیکنه خوبه اجناسش

همینجا شنیدم میگن محصولات بهداشتی و پوستیش بی کیفیته!!

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بچه ها کسی از دیجی کالا خرید محصولات بهداشتی کرده؟این سکراب روزانه هاشو نوتروژینا تخفیف زده بنظرتون ...

@radvin_70  

عزیزم تو از دیجی خرید میکنی،خبر داری از سکرابشو و اینا؟

سلام صدف چیکار کردی با خودت😋😋😋😋 😄😄😄😄ان شاالله که زیاد نکرده باشی  شوهر من از کی میگه ل ...

سلام عشقم ایشالا حتما میری تثبیت و درست میکنی

والا چه درست کردنی خواهر 😭😭😭میخواد چند ساعت پاش وایسی بعد خودت که نمیتونی بخوری جز یه ذره که اونم کوفتت میشه🤭🤭🤭

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
اینکه بدون سرخ کردنی خوشمزه و خوش رنگ بشه که خیلیییی خوبه مرحله ی  اولشو‌توضیح میدی😏

اول پیازو تفت میدم (من نمیزارم زیاد پیاز سرخ بشه، در همین حد که نرم بشه یکم رنگش تغییر کنه) بعد زردچوبه رو بهش اضافه میکنم میزارم 30 ثانیه تفت بخوره بعد ربو اضافه میکنم یه دقیقه تفت میدم

شعله رو کم میکنم

بعد مرغا رو میزارم توش که هر سمت مرغ نهایت یک دقیقه تو مواد باشه

بعد آبو اضافه میکنم و ادویه و اینا میزنم میزارم بپزه

عزیزم با اراده و تلاش حتما میتونی💪😍 من خودمم ۹۰ بودم الان ۷۳ ام🤗 برات مقدور نیست بخری؟؟یا بری م ...

هر هفته فکرنکنم بتونم🙁

هر هفته وزن نکنم مشکلی پیش نمیاد که؟

خدایا خودت بساز.. تو بسازی قشنگ تره❤

مطالب_مفید#  

🔴 نکاتی برای بالا بردن سوخت و ساز بدن هنگام کاهش وزن:

🔸مصرف پروتئین

🔸نوشیدن چای سبز

🔸حفظ قند خون روی سطح ثابت

🔸دریافت خواب کافی

🔸نوشیدن آب زیاد

‎‌‌‌‌‌‌

مطالب_مفید#  

چه کنیم که شکم نیاوریم ؟

👈قطع مصرف هله هوله:
بسیاری از آبنبات ها و اسنک ها شامل گلیسیرین و شکر بالایی هستند که در معده به طور کامل هضم نشده و سبب می شود شکم شما نفخ کند.

👈بدوید(حدود ۲ کیلومتر):
ورزش های سنگین، فشار و تنش فراوانی را روی بدن شما وارد می آورند و همین امر موجب می شود که عضلات برای مدت زمان طولانی نرم و سست باقی بمانند. اما نرمش ملایم و متعادل( مثل یوگا و پیاده روی) به آب شدن چربی ها سرعت می دهد و مشکل شما را در مدت زمان کمتری حل می کند.

👈نمک و سس های حاوی نمک کمتر بخورید:
مصرف بیش از حد ادویه جات و نمک باعث می شود که شکم شما نفخ کند. یک چهارم فنجان سس کچاپ، سه برابر مقدار سدیمی که بدن شما در طول روز نیاز دارد را فراهم می سازد. یک قاشق سوپ خوری سس سویا جایگزین مناسبی برای آن خواهد بود.

👈پتاسیم مصرف کنید:
این ماده طبیعی ادرارآور بوده و اثر نفخ آور نمک را از بین می برد. می توانید آن را در گوجه فرنگی، موز، ماهی قزل آلا، بادام و گیلاس پیدا کنید.

👈آب بیشتری مصرف کنید:
نوشیدن آب به میزان لازم باعث می شود تا آبی که در بدن شما به دلیل وجود نمک جمع شده،‌ به آسانی خارج شود و نفخ شکم تان از بین برود.

مطالب_مفید#  

🔰متابولیسم بدن برای سوزاندن چربی به آب نیاز دارد !

👈به همین دلیل هنگامی که به اندازه کافی به بدن آب نرسد، سلول های چربی سفت میشوند و به راحتی نمیسوزند و چاق میشوید !