2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832866 بازدید | 290067 پست
بچه ها جونم سلااااام🤗🤗🤗🤗 منم ک باز نزدیک موعدمه😠😠😠😠سه هفته پیش ک وزن کردم و اعلام کردم۷۵/۱۰ ...

پس امضاتو عوض کن 😑😑😑

من مدام میگم پس این مینا چرا کم نمیکنه😅

نگو گشاد خانوم امضاشو عوض نمیکنه  

❤👬❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هامن بایدآزمایش بدم میگن آزمایش روزه روباطل میکنه درسته؟؟؟

فکر نکنم باطل کنه🤔

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

از بابت تبریک همتون ممنون🌹🌹🌹🌹

زیبا،نگار،مینا،دیانا،وبقیه😘😘😘دوستون دارم هوارتا

مهمانهای شهرستان اومدن خونه مادر شوهرم من رفتم پیششون همه گفتن وای چقد لاغر شدی چیکار کردی دختر 😍😍😍😍منو بگی از ذوق مردم ولی به رو خودم نیوردم ،🙈🙈

یعنی میشه اخرای تیر یا مرداد ۵۵شده باشم 😍😍😍😍اگه بشه چی میشه💪💪💪دیگه نمیزارم روزای بد وسخت چاقی بیاد سراغم😥😥

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

بچها روم سیاه  از 73به 75 رسیدم نمیدونم چرا 

دلم طاقت نیاورد نمیخاستم برم رو ترازو اخرم رفتم 

چه خاکی تو سرم بریزم 

دوستان تو رو خدا کمک کنید فقط 20روز قرص ضد بارداری خوردم همه چی ریخت بهم 😵😵😵😵

سلام سلام

خوبین؟ 

کاهشای همتون مبارکتون و نوش جونتون باشه

منم چون امشب مهمون دارم فرنی و میشکوفی رو درست کردم تموم شد. 

از صبحم که برنجو خیسوندم تا شب که میخوام بپزمش

فعلا تا ساعت 5:30 دیگه کار آشپزی و تمیزکاری ندارم چون شوهرم. جمعه زحمتشو کشید و کل خونه تمیزه😊😊😊

یکم استراحت کنم بعدش باید برم دوش بگیرمو موهامو سشوار بکشم😍😍😍🧡

مطالب_مفید#  

هر روز صبح یک قاشق غذاخوری رب انار میل نمایید چرا که باعث لاغری و چربی سوزی میشود، کبد را تصفیه و چربی خون را پایین میاورد، غلظت خون را کاهش میدهد و سبب کاهش فشار خون میشود، جریان خون را در بدن بهبود میبخشد و پوست صورت را روشن میگرداند.

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
بچها روم سیاه  از 73به 75 رسیدم نمیدونم چرا  دلم طاقت نیاورد نمیخاستم برم رو ترازو اخرم ر ...

الهه😑😑😑😑😑😑😑😑چ ربطی داره منم قرص میخوردم تازه احتمالا امروز یا فردا پریود بشم؛ولی رفتم رو ترازو ۷۳.۷۰۰ بودم ۱۰۰ گرم از اخرین وزن کشی کمتر!تازه فک کنم کاذبه بیشتر نشون داده!!

مطمئنی همشو رعایت کردی؟کربو در چ وضعیتی بوده؟تروئیدت چی؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مرسییی     اگه خدا بخواد کلا هشت کیلو دیگه مونده تو دوماه راحت شم ازش مولتی ویتامین مینر ...

اره منم مینرال دارم از اولش خریدم ولی نخوردم اخه میترسم اشتهام بیشتر شه😐😐ولی میخام بخورم ببینم جی میشه!

منم سرکه سیب با اب ولرم ناشتا میخوردم قبل ماه رمضون صبحا

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
زیبا آخه نمیدونی هفته های پیش چقدر میخوردم😨😨😨 اما این هفته یکم‌کمترش کرده بودم😅😅😅😅 اصلا خود ...

😩😩😩🤤🤤🤤فک کنم تو از اونایی ک بدنت با رعایت کردن کم نمیشه🤣🤣🤣

منم وزن کردم ۷۳.۷۰۰ بودم با اینکه فردا یا امروز پری ام ۱۰۰ گرم از اخرین وزن کشیم کمتر شده!!ینی کاذبه؟🤔

سلام  کالری مصرفی۰ ۱۰۰۰۰گام راه رفتم

سلام سحری نخوردی؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز