2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832835 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

این درسته؟؟؟؟

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

گزارش#  

نیم ساعت حلقه 

یه عالمه پیاده روی 😄😄😄😄😄

فست رو با 445 بستم 🌷🌷🌷🌷🌷راستی امشب نون و برنج اصلا نخوردم 

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
بعله😃

😄😄😄😄😄😄

مطالب# _مفید

بازم نشد😳😳😳😳😳😳😳😳بخدا اصلا فاصله نمیزارم نمیدونم چرا نمیشه

مطالب# _مفید بازم نشد😳😳😳😳😳😳😳😳بخدا اصلا فاصله نمیزارم نمیدونم چرا نمیشه

چرا دیگه بین مطالب و آندرلاین فاصلس

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
مطالب# _مفید بازم نشد😳😳😳😳😳😳😳😳بخدا اصلا فاصله نمیزارم نمیدونم چرا نمیشه

شادی جون مطالب ک میزنی کلیک نکن بعد دوباره بنویس وقای کیلیک کنی خودش فاصله مینداره

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
رفتم ببینم کیا گزارش دادن شادلین سارا مینا زیبا😁😁😁چه هم آوا

🤤😆😆😆😆

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
رفتم ببینم کیا گزارش دادن شادلین سارا مینا زیبا😁😁😁چه هم آوا

سارا گودزیلای من امشب گفت دیکه نمیخام لاغر تر بشی😕😕خودتو همینطوری نگهدار لاغر نشو دوس ندارم دیگه گفتم نگا رونام چ گندس و پاهام میگه چیه میخای مث مارمولک بشی دستو پات بپیچه بهم😩😩😒😒منم گفتم کسی نظر نخاس😒😒

سارا گودزیلای من امشب گفت دیکه نمیخام لاغر تر بشی😕😕خودتو همینطوری نگهدار لاغر نشو دوس ندارم دیگه گ ...

خخخخخ😄😄😄چه هماهنگن اینا😂😂😂اتفاقاشو هر مننمن همینو گفت منم همونو گفتم😅😅😅قهر کرد خوابید😯

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سارا گودزیلای من امشب گفت دیکه نمیخام لاغر تر بشی😕😕خودتو همینطوری نگهدار لاغر نشو دوس ندارم دیگه گ ...

خب شاید دوست داره اینطوری بمونی🙁

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

مطالب#

مطالب# _مفید 

ببنید باز نشد بخدا اول هشتک میزارم مینویسم مطالب بعد ابی میشه اصلا اصلا کلیک نمیکنم اندرلاین میزارم باز کلیک نمیکنم مینویسم مفید. 

اینجا اصلا فاصله نداره وقتی میفرستم میبینم فاصله انداخته دیگه نمیدونم چیکار کنم 😳😳😳😳😳😳😳همه میتونن من فقط نمیتونم 😳😳😳😳😥😥😥😥😥