2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832835 بازدید | 290067 پست

هیچ کسی هم ک نیس😎😎😎

منم میخوابم.آرزو بهترین هارو دارم واسه تک تکتون😍😍😍😍شب بخیر جیگرااااا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم صفحات قبلی رو میخوندم دیدم یه مرد مریض اومده 

بچه‌ها توروخدا اینو خواهرانه از من قبول کنید 

حداقل اینجا +18 حرف بزنید یا اینکه خیلی هم واضح درباره بعضی مسائل صحبت نکنید تا مرد های مریض به خودشون اجازه حرف زدن راجع این مسائل بِدَن 

به نظر من در کنار صحبت رژیم. و ورزش  حرف زدن درباره مسائل روزمره یا مشکلات و درد و دل اصلا اشکال نداره. 

ولی اینقدر واضح نه 

شاید بگید اون نباید بیاد اینجا

میدونم.ولی خب ادمای مریض اینجورین دیگه اینقدر شخصیت نداشته ببینه اینجا زنونه هست نباید بیاد چه برسه که اظهار نظر هم میکنه 

توروخدا ببخشید اگه نظرم رو گفتم اصلا نمیخوام کسی رو ناراحت کنم. فقط به عنوان یه نظر بخونید. اصلااااااااا و اصلااااااا قصد دخالت نداشتم 

بازم ببخشید

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
اخی عزیزم خسته نباشی خانوم😍😍😍😘😘😘

خیلی ممنونم گلم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
اره بهترم...امروز چالش رفتم و رقصیدم

خدارو شکر دیدم گفتی حلقه میزنی 

توروخدا الان حلقه نزن هنوز که کامل خوب نشدی خدای نکرده بدتر نشی

کدوم صفحه🙄😲😲🧐

سلام صدف جون ممنونم عزیزم. 😘😘😘😘😘

چند صفحه قبل.      

خیلی بی ادب بود

هیچ کسی هم ک نیس😎😎😎 منم میخوابم.آرزو بهترین هارو دارم واسه تک تکتون😍😍😍😍شب بخیر جیگرااااا

سلام مینا جون 😘😘😘😘😘😘😘😘😘حیف شد زود رفتی. من تازه اومدم 😳😳😳😳😳😳😳

امشب مهمون داشتم سرم شلوغ بود ولی فستم رو رعایت کردم 

شب بخیر عزیزم 

راستی ان شاالله قبولی دانشگاه علی اقا رو ببینی. 

مبارکش باشه عزیزم

خدارو شکر دیدم گفتی حلقه میزنی  توروخدا الان حلقه نزن هنوز که کامل خوب نشدی خدای نکرده بدتر نش ...

ن نزدم انءشالله ک بهتر شم بعد

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام عشقا😘.     گزارش#  

فستم وبا۶۶۸،تا بستم

هیچ نونی نخوردم

دوتا چاش شکم

یه چالش بازو

نیم ساعت حلقه😊

صورتم وناخنامو لیمو زدم

بعد یخ

دستو پامو کرم

مژه هامم روغن بادوم زدم

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام عشقا😘.      گزارش#   فستم وبا۶۶۸،تا بستم دوتا چاش شکم یه چالش بازو نی ...

سلام. سارا جون خدا قوت 

😘😘😘😘😘😘