2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832835 بازدید | 290067 پست

گزارش#  

فست امروز من با موفقیت کامل سپری شد.۴۶۲ تا🤗😍

یک ساعت پباده روی=۲۹۳👈👈۷۶۲۵ گام شد

یک چالش کامل لاغری=۳۶۷تا

کل سوزیده هام شد=۶۶۰تا

و اما برنامه فردام🤗🤗🤗🤗

یک ساعت پیاده روی

یک چالش لاغری

حذف نان سفید

👈👈👈حتما حتما خوردن ۸ لیوان آب👉👉👉

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

الان دیگه یکشنبه حساب میشه🤔🤔

خب پس باز کاذب بوده دیگه عزیزم

فردا ک ناشتا بگیری فکر کنم بیشتر کاهش داشته باشی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چجوری از چالش های هر هفته باخبر بشم؟؟

همین جا اعلام میکنیم عزیزم.باخبر میشی

بیشتر بیا تاپیک ک از جزئیات کار باخبر بشی

خب پس باز کاذب بوده دیگه عزیزم فردا ک ناشتا بگیری فکر کنم بیشتر کاهش داشته باشی

آخه فردا خونه نیستم برای همین الان گرفتم🤗

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
۲۰۰ تا مونده برسم 😃

200 تا رو بذار به حساب من

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
کثافت گورتو گم میکنی یا نه؟خاله زنکه حمال

خخخخ

وای من الان رسیدم

مث ابجیم هستی زیبااااا

توی این مواقع من نمیدونم چرا خندم میگرفت،،، ابجیمم عصبانی هی فحش میداد از یه طرفم به من قخش میداد که نخنددد داری به چی میخندی

من فکر کنم مشکل تشخیص شرایط دارم

تو مواقع دعوا ،، همیشه خندم میگیره.... هنوزم ازدواج‌ کردم، خوب نشدم

بعضی وقتا با شوهرم بحث میشه، وسط بحث یهوو میترکم از خنده

هیچی دیگه جذبه ام خراب میشه😑😑😑

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
  خخخخ وای من الان رسیدم مث ابجیم هستی زیبااااا توی این مواقع من نمیدونم چرا خندم میگ ...

وای سمیه ب خدا منم اینجوریم

دارم با شوهرم دعوا میکنم کاملن هم حق با خودمه ولی خندم میگیره و کار خراب میشه🤣🤣🤣

چقدر اینجوری بده

حاجیه الان چندی؟کاهش داشتی اصلن

هفته قبل 79 بودم ببینم فردا چی شدم

ماه رمضونا هر سال زیاد میکردم به لطف شما دوستان عزیز امسال این اتفاق نیفتاد همین خودش موفقیت بزرگی بود

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
وای سمیه ب خدا منم اینجوریم دارم با شوهرم دعوا میکنم کاملن هم حق با خودمه ولی خندم میگیره و کار خرا ...

خیلی خوبه که دعوا منحل میشه

هفته قبل 79 بودم ببینم فردا چی شدم ماه رمضونا هر سال زیاد میکردم به لطف شما دوستان عزیز امسال این ا ...

آفرین عزیزم😍😍

ورزش هم داشته باش حتما ک خیلی ب کاهش وزنت کمک میکنه

تنبل نباش دختررررر

وای سمیه ب خدا منم اینجوریم دارم با شوهرم دعوا میکنم کاملن هم حق با خودمه ولی خندم میگیره و کار خرا ...

اره بده

باید یه خورده کار کنیم رو‌خودمون

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آفرین عزیزم😍😍 ورزش هم داشته باش حتما ک خیلی ب کاهش وزنت کمک میکنه تنبل نباش دختررررر

بعد از ماه رمضون حتما ورزش میکنم ولی تو روزه کل انرژیم برا پسرم میره دیگه نمیکشم

روزی چقد ورزش خوبه؟