2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833338 بازدید | 290067 پست
بده شوهرت بخوره یهو قورتشون ندی پایین با نایلونش🤣🤣

ن بابا هر روز ده تا دونه میخورم😋😋😋😏😏😏

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

امضامو ببینید😎😎😎۱۲۰۰ کم کردم💪

چرا امروز وزناتونو میگین😠😠😠👊👊👊

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

امضامو ببینید😎😎😎۱۲۰۰ کم کردم💪

الان چندی گلم؟

65؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چرا امروز وزناتونو میگین😠😠😠👊👊👊

الان دیگه یکشنبه حساب میشه🤔🤔

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
من گوشی بدست خوابم برده بود😂😂

وااای مثل بچه ها پای تلوزیون خوابشون میبره یا رو کتاب دفتراشون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اصلا در شان من نیس ک باتو دهن ب دهن بزار مردک ک میگن ب شماها میگن دیگه برو حساب کن وسط حساب کردانت ب ...

خخخخ

زیبا خیلی با حالی

یاد دنبال بازی های تو بیرون اقتادم

پسرا میامدن دنبال ما یا یه جیزایی میگفتن

ما هم یرمیگشتیم فحش کاری میشد🤣🤣🤣

خخخخخ

یاداوری خاطرات کردی زیبا جون

—-

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عزیزم برو صحفه اولوبخون اگه میخای وزن کم کنی😊 ولی اگه میخای تواین چالشی ک الان داریم عضوشی اینه ک ...

چجوری از چالش های هر هفته باخبر بشم؟؟

گرفتاری این دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست.♋️
اخه با احترام بهش گفتم گند زد بخودش فک کرد چ خبره😑😑اون لحظه ام ک اومد داشتیم از ی چیز بد حرف میزدی ...

بابا غیرتیییی😏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792