2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834813 بازدید | 290067 پست
خب خب این برنامه این هفته من میزنم رو در یخچال😊ببشید بدخطم🙈

بزاری جلو افتاب راه میوفته🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
فعلا حلقه نزن😐حلقه واقعا واس کمرت که آسیب دیده ضرره..

جدی😓باشه پس دوتا چالش و رقص میرم فقط😩

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مطالب_مفید#  

قبل از خورن هر چیزی سه ثانیه مکث کنید...

در کمال صداقت به این فکر کنید که واقعا گرسنه اید؟وگزینه بهتری برای خوردن هست؟

من با این تامل چند ثانیه ای جلوی خیلی از ریزه خواری هامو گرفتم😊شماهام میتونید👌 

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
آره منم اصلا نمیتونم حلقه بزنم بخاطر کمرم اصلا میترسم بچرخونم کمرمو قبل جراحیش میزدم ولی الان نه

اره منم نمیزنم البته امروز ورزش کنم اگه ببینم اذیت میشم کلا ورزش نمیکنم تا ی مدت

سلااااام

دخملم مریض شده

تب و لرز

تهوع

سردرد

الان نهارش و خورد دارو خورد خوابید

😖

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

دوستای کلم ما هفت روز هفته داریم که این هفت روزو بهتره خیلی به خودمون فشار نیاریم ،چون اگه بدن عادت کرد به چیزی بی تلبیت میشه دیگه ترک عادتم که خودتون میدونین😁😁😁😁

خوب حالا اینا روگفتم که مطلب اساسی رو بگم😊😊😊

یه چالش شکم یه چالش ران یه چالش بازوهمه دیگه تو گوشبشون دارن😍😍

به نظر من سه روز در هفته اختصاص بدید به چالشا 

سه روز هم اختصاص به هوازی 

یک روز هم استراحت ،بالاخره بعد چقدر وقت شدیم هرکولی واسه خودمون😁😁بدن بدبختو بیچاره میکنیم تا زودی به هدف نزدیک بشیم گناه داره یکم مراعاتش کنیم🙈🙈

⏪⏪⏪رهرو آن نیست که که گه تند وگهی خسته رود ره رو آنست که آهسته وپیوسته رود⏪⏪⏪

خب حالا به نظر من شنبه ها ⏪⏪چالش شکم+بازو

دوشنبه⏪⏪ران+بازو

چهارشنبه⏪⏪شکم+بازو

حالا میگین چرا دوتا شکم اخه چربی شکم بدترین نوع چربی و اعصاب خورد کن ترین هست 

چالش بازو چون سبکه  تو همه سه روز داریمش 

اکر به هدفتون خیلی نزدیکین وخوب لاغر کردین والش بادسنج رو هم  تو دوروز اختصاص بدین 

جمعه استرااااحت کنید🙈🙈

روزای  یک وسه وپنج شنبه ⏪هوازی👇👇👇👇

پیاده روی ،طناب،حلقه و...

هرکدومو دوست داشتین با توجه به عنایتتون لحاظ بفرمایید😁😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
والاااا.....با خودت کمی مهربون باش😉😉😉آسه آسه لاغر میشیم تغذیه وکالری شماری تاثیرش بیشتر از ورزش س ...

اره واقعا درسته قول میدم حلقه نزنم البته شوهرمم بدونه میگه دیگه دکتر نمیبرمت حقت ک درد بکشی🙄🙄😑😕