2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834807 بازدید | 290067 پست
سایز#   سایزسینه ۹۷ دوره شکم ۹۹ دوره ران ۵۷ دوره بازو ۲۹ دوره با..سن ۱۰۴ دوره کمر ۸۴ قد ...

ماشاالله چه قدبلندی🤤

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای جان...هر کی اومده تاپیک بامداد ک باردارشده😍😍😍😍

بله،منم تا لاغرشدم باردارشدم

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اینم هس هر چی درسته و صلاحه من اوکی هستم👍👍👍

پس دهم ب دهم سایز میدیم❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
وقتی # ‍ میزاری کلمه مینوسی ابی میشه کلیک نکن بعد دوباره تایپ کن اینطوری کلمه دوم ابی نمیشه

بخدا متوجه شدم ولی نمیشه اصلا شاید گوشیم مشکل داره 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
بخدا متوجه شدم ولی نمیشه اصلا شاید گوشیم مشکل داره 😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

ن عزیزم گوشیت مشکل نداره فاصله داره من قشنگ فاصلشو میبینم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
مینا جونم واقعا تخم کتان اینقدر روی تخت شدن شکم تاثیر داره ؟؟؟؟توروخدا به من بگو چه جوری بخورم این ش ...

سلام شادلین عزیزم🤗🤗

اینم اولین مطالب مفید بنده😂😂

مطالب_مفید#  فداتشم تخم کتان رو از عطاری میگیری ب همراه زیره سیاه.بعد اسیاب میکنی با هم.مقدار کم اسیاب کن ک ی وقت خراب نشه.هر روز ناشتا ی ق غ خوری با ماست مخلوط کن و ناشتا میل کن..من ک اون موقع باشگاه میرفتم و استفاده میکردم همه میگفتن شکمت کو😱😱

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

دوستای گلم بیاین هر هفته یه چالش بزاریم وهمه رعایت کنن ،اگر کسی هم‌نمیتونه اعلام کنه 😊 مثلا چالش ا ...

وای وای من عاشق این چالش ها هستم ک باعث میشه تصمیمتو بهتر انجام بدی

جون من بذارین از این چالش هااا

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

منظورم کلا غذای رژیمی نیست،دیدم بعضی از بچه ها برنامه ریزی ندارن یهو تا عصر ۰کالرین بعد یهو میشن ۱۰۰ ...

من موافقم و اگه بذاری حتما استفاده میکنم.ولی خیلی هم هزینه دار نباشه🤔🤔😉😉😉

بچه ها

تا حالا کسی با بادمجان اب پز شده 

یا بادمجان کباب شده تو فر

کشک‌بادمجان درس کرده؟؟؟

اگه اره مزش خوب شده؟؟

اپ پز یا تو فر؟؟؟کدومش ؟؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بادمحانا را پوست کندم

الان مونم بندازم  تو اب یا تو فر؟؟؟؟؟

سه چهار کیلو‌پایین تر از وزن نرمال هست ،مثلا من وزن نرمالم ۶۰هستی ،وزن فیتنسی بین ۴۷تا ۵۵ من مجردیا ...

هستی جون دقیقا منم مجرد ک بودم ۴۸کیلو بودم

الانم‌وزن محدوده سالم زده ۶۰ الی ۶۵..و وزن ایده آل یا همون فیتنس زده بین ۵۵ تا ۴۵.

منم احساس میکنم بخوام میتونم همون ۵۵بشم

بچه ها این‌چالش بازوووو خیلی داره به من جواب میدهههه یادتونه اون سری‌گفتم از ۳۳ شدم ۳۰ الان سایز ...

جون من سمیه؟؟؟وای من هنوز ک دان کردم انجام ندادم

با منی عزیزم؟؟؟ فک نکنماااا😀😀😀😀 من جز قد متوسط حساب میشم😊😊😊

خداییش ۱۷۵ متوسطهههه😦😦😦

بلندی اقاااا بلند