2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1818034 بازدید | 290067 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افرین پس هشتکارو یادت نره عزیزم✋بزن بریم برا موفقیت

#چالش‍   #چالش.لاغری‍  غذاهای.رژیمی#  درسته زیبا جون؟

من با اینا کاملن موافقم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مگ فقط وقتی‌عصبی میشم هر چی دم دستم‌باشه میخورم‌امشب یه‌کیک بسته بندی دستم‌بود عصبی شدم همشو یه‌جا خوردم بعدش که روش رو خوندم نوشته بود ۲۵۰ کالری کلی باز ناراحت شدم ولی کالری مصرفیمو‌نزاشتم از حدش بگذره

حتما عزیزم اصلا لازم نیس ک بیوفتی تو خرج هرچیزی ک تو خونه دم دستت بود و تونستی استفاده کنی و مفید بو ...

بچه یه چیزیی

من یه مدته شبا ، شکم و‌پهلوم را با روغن زیتون حسابی ماساژ میدم

چند تا فایده تا حالا داشته که احساسش میکنم

موقع پریودی،، دردام کمتر شده

شکمم کمی جمع تر شده

(من شکمم خیلی سردی داره)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بیشتر ببینید
گزارش  روزانه را هم حتما حتما تاکید بیشتری بشه!!!!

دقیقا منم با گزارش روزانه موافقم 

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سایز#  

بچه ها شماهم سایزاتونو بزارید

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بیشتر ببینید
بچه یه چیزیی من یه مدته شبا ، شکم و‌پهلوم را با روغن زیتون حسابی ماساژ میدم چند تا فایده تا حالا د ...

ببخشید منظورم بچه ها بود

بچه=بچه ها

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بیشتر ببینید
😂😂😂😂پاتو جمع كن😁

ولم کن 😂😂بزار یکم خستگی در کنم غریبه که نیست😅😅الان سحری باید برم درست کنم😫

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
میگم چه قدر مودب شدی😙😙نگو مهمون داریم😍

من مگه مودب نیستم🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بیشتر ببینید
اره عزیزم اصلا کار نداره فقط ادامه بدین ک‌ انگیزه مون بره بالا انگیزه# بری خرید بهت بگن سایز مانک ...

پس واسه انگیزه هر جمله ای و یا عکسی از خودمونه میتونیم تو تاپیک بذاریم؟

بچه یه چیزیی من یه مدته شبا ، شکم و‌پهلوم را با روغن زیتون حسابی ماساژ میدم چند تا فایده تا حالا د ...

ترکاش هم  بهتر شدن؟

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄