2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
سلام بچه ها اوناییکه خیلی وقته کالری شماری میکنن میشه بگین هفته های اول چقد کم میکردین؟؟ الان هفته ...

سلام عسلم هفته اول۲٫۷۰۰کم کردم که بیشترش آب اضافی بدنه بعدش کمتر شد یه مدتم از رژیم دور شدم ولی هنوزم وقتی رعایت میکنم وبدون تقلب وباورزش رژیم میگیرم هفته ای ۱کیلو کم میکنم

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
مرسی عشقم😘😘😘انشالله این بار کم نیارم

مطمعن باش تو میتونی💪💪💪

همیشه با خودت تکرار کن من قوی تر از اونم که بخوام جلوی یه مشت غذا ضعف کنم وکم بیارم💪💪💪

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیاین انگیزه#   میشه💪💪💪

وااای خدایاا

چی بود، چی شد!!😵😵😵

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دوستان من دوتا سوال دارم..‌من کالری مصرفیم طبق فرمول۱۴۰۰ولی من تا۱۲۰۰بیشتر نمیخوزم مشکلی نیست ک؟؟؟؟و اینکه تو ماه رمضان هم همون صبح وزن کنیم خودمونو؟؟

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
سلام دوستان من دوتا سوال دارم..‌من کالری مصرفیم طبق فرمول۱۴۰۰ولی من تا۱۲۰۰بیشتر نمیخوزم مشکلی نیست ک ...

بابا ۲۰۰تا چیه مگه یه سیب ویه پرتغال بخوری حله دیگه

همون صبح وزن کنی بهتره چون بعد چن ساعت آب بدن کم میشه ووزن کاذبه

بابا ۲۰۰تا چیه مگه یه سیب ویه پرتغال بخوری حله دیگه همون صبح وزن کنی بهتره چون بعد چن ساعت آب بدن ک ...

اخه ی سایت بود طبق قد ووزن واینا میگفت اگه بخوام هفته ایی یک کیلو کم کنم باید۱۱۶۰کالری مصرف کنم...گیجم

ممنون😘😘😘

واسم ی صلوات میفرستی؟؟😍😍😍ممنونم دووستم
اخه ی سایت بود طبق قد ووزن واینا میگفت اگه بخوام هفته ایی یک کیلو کم کنم باید۱۱۶۰کالری مصرف کنم...گی ...

عزیزم من از سایتای دیگه خبر ندارم ولی کالری فرمول بامداد جون خوبه دیگه

سلام به همگی دوستان🌹🌹🌹

نماز روزه هاتون قبول درگاه حق🙏🙏🙏

چطور مطورین ،هم روزه دارها هم اونایی که روزه نیستن😊😊

انشالله هرجاهستین خوش وخرم باشین ،البته اول تن سالم🙏🙏🙏🙏

برای افطار کشک بادمجون میخوام بخورم،البته رژیمیا😁😁

میان وعده میوه

زمان افطاروقبل خواب یه لیوان شیر+خرما

راسی من خگخ نمیگیرم چون نمیتونم😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

سلام من یک تقریبا یک هفته شرو کردم از ۶۶/۹۰۰ اومدم روی ۶۵ /۹۰۰  ولی همین الان خودمو وزن کردم شدم ۶۶/۴۰۰ البته دوروز رعایت نکردم 🤨

💝بیست سال بعد بیشتر به خاطر کارهای نکرده ناراحت می شوید،تا کارهایی که انجام داده اید:وزن اول ۶۶/۹۰۰ وزن الان ۶۵/۵۰۰