2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833152 بازدید | 290067 پست
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1856963/اعلام-وزن-و-تنظیم-لیست?postId=87422995   عزی ...

سلام الهه جون مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم براتون

چه خبره تک تک پشت سرهم دارین مامان میشین

نکنه گرده افشانیه اسپرم کردین توی تاپیک😜😁

باید با احتیاط وارد بشیم دیگه 😂😂

من گناه دارما بذارین اول وزن کم کنم بعد حامله بشم😄😄🤗

بازم تبریک میگم بهت❤️❤️❤️

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام الهه جون مبارکه عزیزم خیلی خوشحال شدم براتون چه خبره تک تک پشت سرهم دارین مامان میشین نکنه ...

سلام عزیزم ممنون عشقم 😘😘😘😘

😂😂😂 بعله باید با احتیاط وارد بشید و از وسایل جلوگیری استفاده کنید بارداری در کمین است 😂 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم ممنون عشقم 😘😘😘😘 😂😂😂 بعله باید با احتیاط وارد بشید و از وسایل جلوگیری استفاده کنید ...

ووووووی نگوووووو

نوبتی هم باشه اول نوبت نیکی هس😄😄😄

ایشالا خدا یه پسر سااالم و ناز بهت ببخشه ❤️😍

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍
چشم عشقم 😘😘😘♥️

سلام بامداد جون .خوش اومدی عزیزم. همه مون دلتنگت بودیم. 

تبریک میگم عزیزم.امیدوارم به سلامت بدنیا بیاد. 😍😍

پس بالاخره یاد گرفتین ااول باید اقدام کنین😅😅😅😅😅😅😅😅😘😘😘😘😅😗😆

❤👬❤
ووووووی نگوووووو نوبتی هم باشه اول نوبت نیکی هس😄😄😄 ایشالا خدا یه پسر سااالم و ناز بهت ببخشه ❤️ ...

😂😂😂😂‌ نیکی غلط کرده‌ . نیکی الان‌ تیکر رو نابود میکنه

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
سلام عزیزم ممنون عشقم 😘😘😘😘 😂😂😂 بعله باید با احتیاط وارد بشید و از وسایل جلوگیری استفاده کنید ...

سلام الهه جون خوبی😍😍حسابی دل تنگت بودیم

نی نی مبارکه انءشالله ی پسملی اووووووشل صحیح و سالن بیاد بغلت❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏

وزن شروع》89.حالا》۷۵.۸۰۰.برنامه 

[QUOTE=87424399]ووووووی نگوووووو نوبتی هم باشه اول نوبت نیکی هس😄😄😄 ایشالا خدا یه پسر سااالم و ناز بهت 

😂😂😂 

ممنون عزیزم 😘😘😘♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام بامداد جون .خوش اومدی عزیزم. همه مون دلتنگت بودیم.  تبریک میگم عزیزم.امیدوارم به سلامت بد ...

سلام عشقم قربونت 😘😘😘 منم دلم تنگیده بود ♥️♥️

آره دیگه تصمیم گرفتیم اول اقدام کنیم بعد توقع بارداری داشته باشیم  😂😂😂😂😂

میگم اسهال‌ شدن  که از علائم بارداری نبود🤔🤔😂😂😂😨😨😨

🤣🤣🤣 چرا اتفاقا.   مبارکهههه 😍😍

سلام صبح بخیر دوستان 😁😁😁❤❤ مراقب باشید حامله نشید فقط وضعیت بحرانیست🤣🤣🤣دیگه صاحبش حاملس بقیه ...

آخه من پریودم نمیشم😓😓😓😓

امروز میخوام برم آزمایش بدم😥😥

بخدا اگه حامله باشم خودمو از وسط تاپیک دار میزنم.

نمیدونم اینجا چه خبره؟؟؟ 😅😅😅😅😅😅 

❤👬❤