2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833154 بازدید | 290067 پست
اره دیگه از غذا ها کم نمیکنیم ک فقط برا دونستنه یاداشت کن تو مانکن که بدونی  من اندازه کالری چ ...

من نه😫اصلا کالری چالشا حساب نمیکنم

همون ۲۰دقیفه حلقه برا روز فست بسه

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
ممنون از شما ولی خوب من وقتی وارد تاپیک شدم چیزی به عنوان اینکه ورود بقیه جز دوستان استارتر مجاز نی ...

عزیزم بخاطر اینکه تاعید بتونیم رو رژیم همین بچه ها تمرکز کنیم فعلا عضو نمیگیریم البته تا فردا هم میشه عضو شد هر کی که اسمش رو تو لیست بنویسه عضوه 

با بالا رفتن صفحه مگه جایزه میدن 😂

ولی شما رو میشناسم تو تاپیک بودی قبلا 

با هم مهربون باشید داااا  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اخ جون اخ جون  بزنشون تا میتونی بزنشون😂😂😂😂 😝😝😝😝

😂😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
بعلههه  نکنه بهمون خیانت کردی جای دیگه  یا تایپیک دیگههه روشه دیگه  🤔🤔🤔🤔 مشک ...

هووووو من یه کاربر دیگه بیدم 👻👻

اتفاقا داشتم یه رژیم دیگه رو امتحان میکردم ببینم چجوریه که بهتون پیشنهاد بدم ولی دهنم صااف شد منصرف شدم 

هووووو من یه کاربر دیگه بیدم 👻👻 اتفاقا داشتم یه رژیم دیگه رو امتحان میکردم ببینم چجوریه که بهتون ...

😂😂😂😂😂بهشون بگو دهنشون صاف شه😈😈😈😈

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم

بامدادی خوبی مادر؟؟؟؟

پروژه بارداریت و کجا رسوندی؟؟؟

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
😂😂😂😂😂بهشون بگو دهنشون صاف شه😈😈😈😈

شهرزاد خیلیی سخت بود توهمی شده بودم 😂😂😂

ول کن توهم میزنن 😝

بامدادی خوبی مادر؟؟؟؟ پروژه بارداریت و کجا رسوندی؟؟؟

سلام آذر جون قربونت 😘😘♥️

فعلا که منصرف شدیم 

سلام آذر جون قربونت 😘😘♥️ فعلا که منصرف شدیم 

ای بابا...از بس سخت گرفت بهتون

خب فعلا تا فردا تاپیک رو قفل میکنم که پیامم بین پیام های جدید گم نشه و همه ببینن    📣📣📣📣📣

بچه ها قرار شد تا عید عضو جدید نگیریم چون با همین گروهی که هستیم و تقریبا همه روش کار رو بلدن پیش بریم که بتونیم چند تا رژیم متفاوت هم بگیریم و تمرکزمون بیشتر رو برنامه باشه تا جواب سوال ها

تا فردا یکشنبه هر کی میخواد تو گروه باشه لطفا اسمش رو تو تاپیک وزن بزاره👈🏻👈🏻👈🏻اعلام وزن که بدونیم چند نفریم

هر کی هم بلد نبود اسمش رو تو لیست بزاره 👈🏻فردا 👉🏼بگه تا بچه ها یا خودم بنویسم 

هر کی هم میخواد اینجا باشه لطفا یسری قوانین رو رعایت کنه تا بتونیم در آرامش و نظم کنار هم به هدفمون برسیم و از حاشیه ها دور باشیم

1️⃣لطفا هر کی جدید میاد تا فردا حتما حتما پست اول رو بخونه 

بچه های عضو هم اگه یبار دیگه بخونن خوبه 

2️⃣لطفا لطفا لطفا زیر کالری مجازتون نباشید فکر نکنید اگر هر روز من زیر هزار باشم سریعتر وزن کم میکنم نه عزیزای من شما اگه هر روز زیر هزار کالری باشید کم کم بدنتون میره تو فاز قحطی و وزنتون استاپ میکنه تا بیایید استاپ رو درست کنید زمانتون رفته پس لطفا زیر هزار نباشید و طبق برنامه باشید

برای کاهش بیشتر باید ورزشتون رو بیشتر کنید و کربوهیدرات هاتون رو کمتر و پروتیین رو بیشتر کنید و استرس نداشته باشید البته میتونید تا ۱۰۰ الی۲۰۰ کالری کمتر باشید البته فقط کسایی که کالریشون بالای ۱۴۰۰ هست میتونن

3️⃣لطفا لطفا لطفا وسط هفته وزن نکنید فقط یکشنبه ها صبح ناشتا بعد از دستشویی و یکساعت بعد از بیدار شدن با ترازوی همیشگی و با کمترین لباس وزن کنید

4️⃣لطفا تو تاپیک بحث های مثبت ۱۸ و خیلی خصوصی نکنید و تاپیک رو هم به حاشیه نکشید

ما اینجا قراره وزن کم کنیم ( البته حرفای روزمره اشکال نداره )

5️⃣لطفا با هم مهربون باشید و اگر کسی هم جدید اومد در آرامش بگید عضو جدید نمیگیریم

6️⃣هر کی سوالی از من داشت لطفا من رو تگ یا ریپلای کنه که ببینم

7️⃣لطفا هر کی هر انتقاد و پیشنهادی داره بگه که بتونیم تاپیک‌رو بهتر کنیم ولی همینجا یا به خودم بگه