2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833078 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این هفتل کلا بدنم گیوز پیچ بود دوکیلو اضاف نشون داد بعد شد یکیلو فردا خدا بخیر کنه😂😂

یاعلی یوقت عیب از ترازو بوده..دیجیتالیا گاهی هنگ میکنن باید ببری لوازم پزشکیا یه نگاهی بش بندازن...

یاعلی یوقت عیب از ترازو بوده..دیجیتالیا گاهی هنگ میکنن باید ببری لوازم پزشکیا یه نگاهی بش بندازن...

نمیدونم هرکس میره روش درسته😐 البته پریود بودم نمیدونم شاید از اون بوده وشاید از بیخوابیام و یا مصرف بیش از حد مایعات باشه تو این هفته

من ۸۲ کیلوام با قد ۱۵۵ چیکارکنم از کجا شروع کنم؟

من ۸۲ ام قد۱۶۸ مانکن یا کرفس و نصب کن وزن و در۲۰ منهای ۱۰۰ کالری روزانت بدس میاد همچی تو محدوده رژیمت ازاده قند و نون و برنجتو کم کن روزای فستم شنبه و سه شنبه ۵۰۰ میخوری یکشنبه ها وزن کشیه اب تا ۶ لیوان و ورزش موفق باشین⚘⚘⚘

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
انگیزه#  

انقدر چشام خستس خانم اخریه دنباله لباسش و قسمت ناجور افتاده فکر کردم با باد همه اضافه وزنشو داده بیرون 😁 خدایا توبه🤣😅

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
2790
2778
2791
2779
2792