2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833154 بازدید | 290067 پست
بادمحانا را پوست کندم الان مونم بندازم  تو اب یا تو فر؟؟؟؟؟

س یتیمچه درست کن خیلی خوشمزه و رژیمیه اول پیاز رو با روغت کم سرخ کن بهد گوجه رو نگیری کرده ب پیاز ها اضاف کن تفت بده یکمم نمک و فلفل و زرد چوبه بزن بادمجوناتم   حلقه ای کناضافه کن یکم فلفل دلمه و هویج هم بریز  ابم بریز بزار ابپز شه من خیلی دوس دالم خوش مزه 

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 
جون من سمیه؟؟؟وای من هنوز ک دان کردم انجام ندادم

اره همین صبحی سایز کردم

اصلا باورم نمیشد 😌😌😌

۲۵ الی ۲۶ دیگه بسمه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بچه ها تا حالا کسی با بادمجان اب پز شده  یا بادمجان کباب شده تو فر کشک‌بادمجان درس کرده؟؟؟ ...

اره عزیزم من

من کبابی میکنم.طعمش خیلی عالی میشه تا اینکه بخوایم سرخ کنیم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

س یتیمچه درست کن خیلی خوشمزه و رژیمیه اول پیاز رو با روغت کم سرخ کن بهد گوجه رو نگیری کرده ب پیاز ها ...

سلام‌عزیزم

مرسی ان شاالله دفعه دیگه با بادمجونم ، فلفل دلمه و هویج و گرجه میگیرم، امتحانش میکنم

تا حالا اینجوری ترکیبی نزدم،، جالبه واسم😏

الان تو‌خونه همین بادمجونو دارم.🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره عزیزم من من کبابی میکنم.طعمش خیلی عالی میشه تا اینکه بخوایم سرخ کنیم

چه جوری کبابیش میکنی؟

با پوست یا بی پوست

درسته یا تکه ای

،،،

سلام‌عزیزم مرسی ان شاالله دفعه دیگه با بادمجونم ، فلفل دلمه و هویج و گرجه میگیرم، امتحانش میک ...

سمیه جون کبابی کن اونم رو شعله گاز.اخه من تو فر امتحان نکردم

یتیمچه هم مواد اصلیش بادمجونه و پیاز و گوجه و سیب زمینی هست.

هویچ و فلفل دلمه ای سلیقه ای هست و البته خوشمزه میکنه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

سلام‌عزیزم مرسی ان شاالله دفعه دیگه با بادمجونم ، فلفل دلمه و هویج و گرجه میگیرم، امتحانش میک ...

خوبه کبابی کن  بکوب  و بعد سیر رنده کن و فل فل سیاهو نمک کم برن ماست کم اضاف کن  اینم خیلی رژیمیه سیر و فلفل باعث میشه متابولیسمت بره بالا اسم غذاشم الان میگم یادم رفته 

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 
 چه جوری کبابیش میکنی؟ با پوست یا بی پوست درسته یا تکه ای ،،،

درسته میشوریش...بعد میذاری رو شعله گاز و همه جاشو کبابی میکنی اونم با پوست

بعد ک کامل کبابی شد و شکل اولیه خودشو از دست داد.میذاری سرد بشه و پوستشو ب راحتی درمیاری

عجیب بوی خوبی میده این کبابیش😋😋

بچه های قدیمی اسم قرص ویتامین چی بود یادم رفته  مینرال بود ؟؟؟؟؟؟

اره فکر کنم

بچه ها تا حالا کسی با بادمجان اب پز شده  یا بادمجان کباب شده تو فر کشک‌بادمجان درس کرده؟؟؟ ...

من درست کردم آبپزش عالی شده😋کلا بادمجون خوشمزه اس😍

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
سمیه جون کبابی کن اونم رو شعله گاز.اخه من تو فر امتحان نکردم یتیمچه هم مواد اصلیش بادمجونه و پیاز و ...

عههه 

روی احاق کباب کردی😦

مال من برقیه🤔🤔🤔