2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833078 بازدید | 290067 پست
نخور عزیزم اگه چربی سوزی کار میکنی خرما هم حجم میاره  نباید یکساعت بعد از ورزش چیزی بخوری  ...

سلام مهربونم یه سوالی دارم 

من روزهای زوج شکم کار میکنم البته هنوز خیلی شکم و پهلو دارم .

دوروز فرد هم با سن توی این روزا بادوم زمینی و موز بعد ورزشم میخورم خوبه ؟ چقد باید باشه ورزش که حجم دهی حساب بشه؟

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من امروز فستم تا الان ۱۶۵کالری خوردم 

نیدونم چی بخورم یکم گرسنمه میشه رانمایی کنید چی میشه بخورم کالربش زیاد نباشه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
سلام پریناز جونم خوبی😍😍😍😍😍😍😍 خیلی خیلی بهت تبریک میگم بابت کاهشت عزیزم 😘😘😘😘😘😘 تو واقع ...

سلام عجق نازم مرسییییئ😚😚😚

کی میشه به رسم به تو خوشگلم 😋😋

مرسیییییییی انگیزه میدی با حرفات 😍😍😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام مهربونم یه سوالی دارم  من روزهای زوج شکم کار میکنم البته هنوز خیلی شکم و پهلو دارم . دور ...

سلام عشقم 

آره خوبه مثلا موز یدونه کافیه بادام زمینی هم یه مشت خوبه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نخور عزیزم اگه چربی سوزی کار میکنی خرما هم حجم میاره  نباید یکساعت بعد از ورزش چیزی بخوری  ...

باشه عزیزم الان ک دیگه  خوردم 😣😥 ولی دیگه نمیخورم

مرسی گلی  😚😚😚 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
چه سفته شكمش اصلا شُل نشده😒

چون ورزش کرده و یمدت از کاهشش میگذره رژیم سریع نگرفته و تغذیه سالم داشته 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام به همگی وای بچه ها نمردم و بالاخره معده منم ادای معده تنگارو در آورد ناهار جاتون خالی استیک داش ...

خیلی حس خوبیه

تبریک میگم. این یعنی تو رژیم موفق بودی

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
سلام من امروز فستم تا الان ۱۶۵کالری خوردم  نیدونم چی بخورم یکم گرسنمه میشه رانمایی کنید چی میش ...

تخم مرغ آبپز یا سیب زمینی آبپز خیلی سیر کنندس قشنگ ۴ ساعت بیشتر نگهت میداره 

[QUOTE=80744176]سلام عجق نازم مرسییییئ😚😚😚 کی میشه به رسم به تو خوشگلم 😋😋 مرسیییییییی انگیزه میدی با حرفات .[/QUO]

قربونت برم عزیزم من ارزومه شکمم مثل شما بشه 

شکسته نفسی میکنی😚😚😚😚😚😚😚😚😚😚

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
2790
2778
2791
2779
2792