2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833154 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انگیزه#  

ما خیلی با اراده ایم هر کسی نمیتونه وزن کم کنه 

بعله اینجوریاست 😎💪🏻 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
با شوهرم بحث مون شد ، بدجوری دلم رو شکوند ، منم عینکش رو قایم کردم.😂 بیچاره ۵ یا ۶ ساعت کل خونه رو ...

نه عزیزم فقط یکم 🐛🐛🐛🐛 داری 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
انگیزه#   ما خیلی با اراده ایم هر کسی نمیتونه وزن کم کنه  بعله اینجوریاست 😎💪🏻

این در تایید انگیزه دادن شهرزاد جون💪🏻

@شهرزاد۹۳  

کالری مصرفیم تااین ساعت ۲۰۷ وکالری سوزانده ۴۰۰

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام بچه ها جون خوبین؟ امروز همش با خودم میگفتم کاش زودتر با گروه بامداد آشنا شده بودم.و وزنمو کمت ...

وای عزیزم اشکم درومد😢😢😢 عزیزم به امید خدا که بزودی مثل مائده جون خبر بارداریتو بهمون میدی و خوشحالمون میکنی😍😍😍😍😍😍

حالا حتما باید کلا بری؟ 😢 نمیشه تو اقدام باشی و بیایی بهمون سر بزنی .اینجوری سخته یکی از بچه ها بکل بخواد خداحافظی کنه😢

چه خلوته سرکی الان توی دیگه🤔

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام بچه ها جون خوبین؟ امروز همش با خودم میگفتم کاش زودتر با گروه بامداد آشنا شده بودم.و وزنمو کمت ...

انشالله که خدا بهت یه نی نی سالم و تپلی میده . هر جا هستی شاد و سلامت باشی .