2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833018 بازدید | 290067 پست
چرا عزیزم قبلا هم عقب انداختی ؟؟ یعنی مبارکه 😍

نه تا حالا اینقدر عقب ننداخته بودم.

فکر نکنم عزیزم امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود .خیالم راحت بود من بارداری قبلی تا حامله شدم وزنم 64بود .

اصلا دلم نمیخواد با وزن 68کیلو حامله بشم دلم میخواد برای بارداری بعدی 60کیلو بشم.

ولی هنوزم خبری از پریودی نیس تا چند روز دیگه صبر می کنم اگه پریود نشدم آزمایش میدم.

کی قراره منو دعوا کنه؟😶

کی قراره منو تیربارون کنه؟🤐

وتی من سه روزه دارم مثه گاو میخورم فقط.از برنج بگیر تاااا پیراشکی.

چرا اینطور شدم.

مثلا هفته پیش شوک گرفتم.کم کردم.حالا شروع کردم مثه قحطی زدگان فقط میخورم.

منو دعوا کنین آی ملت

@بامدادخمار  

@شهرزاد۹۳  

@نیییییییکی  

😣😣😣😣😣😣

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه تا حالا اینقدر عقب ننداخته بودم. فکر نکنم عزیزم امروز بی بی چک گذاشتم منفی بود .خیالم راحت بود م ...

عزیزم بازم هر چی خدا بخواد ایشالا هر چی هست برات خوب باشه 

میتونی تو بارداری هم مراقب باشی که وزنت زیاد اضافه نشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
کی قراره منو دعوا کنه؟😶 کی قراره منو تیربارون کنه؟🤐 وتی من سه روزه دارم مثه گاو میخورم فقط.از بر ...

😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒برو لخت تو اینه خودتو ببین اون همه چربی چی میگه رو اون تنه؟؟؟؟؟ خیلی دوسشون داری؟؟ میخوای زحمتات باد هوا بشه مث اااااب خوردن با این پرخوریا وزنت برمیگرده😒😒😒اصن پیراشکی دم دست تو چی میگه😒😒😒

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
کی قراره منو دعوا کنه؟😶 کی قراره منو تیربارون کنه؟🤐 وتی من سه روزه دارم مثه گاو میخورم فقط.از بر ...

کپل 😒🔫

وقتی یکشنبه رفتی روترازو کم نشده بودی 

وقتی عید همه رفتن لباسای خوشگل خریدن تو سایز مورد علاقت رو پیدا نکردی 

وقتی همه بهت گفتن چاق شدی 

اونوقت نگی چرا ها 😑😑😑

اینهمه زحمت کشیدی و وزنت کم شده واسه چند تا لقمه غذا همه رو خراب میکنی ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم بازم هر چی خدا بخواد ایشالا هر چی هست برات خوب باشه  میتونی تو بارداری هم مراقب باشی که ...

اره گفتم اگه باردار بودم از اول میرم زیر نظر دکتر تغذیه که بیشتر 8کیلو وزن اصافه نکنم.سر گلنوش 15کیلو اضافه کردم🙈

ممنونم عشقم اره واقعا هر چی خدا بخواد .چه باردار باشم چه نباشم ناراحت نمیشم و خدا را شکر میکنم.

چن روزه اصلا ورزش نمیکنم. تو اقدامم.هنوز هیچی نشده مراقبتام شروع شده😉 رژیممو نمیدونم چرا دیگه این ...

تو بلاخره رژیمی یا اقدامی اول اینو برا مامعلوم کن؟😐

چن روزه اصلا ورزش نمیکنم. تو اقدامم.هنوز هیچی نشده مراقبتام شروع شده😉 رژیممو نمیدونم چرا دیگه این ...

تا تو تکلیفتو با خودت معلوم میکنی من برم ممه هامو فرم بدم بیام🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

کپل 😒🔫 وقتی یکشنبه رفتی روترازو کم نشده بودی  وقتی عید همه رفتن لباسای خوشگل خریدن تو سایز ...

سلام

منم سه روزه گندزدم ب کل رژیمم چهارماهه ۹کیلوکم کردم باورکن خجالت میکشم برم روترازو این سه روزدوکیلواضافه کردم فک کنم!!!

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
تا تو تکلیفتو با خودت معلوم میکنی من برم ممه هامو فرم بدم بیام🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

😂😂

سلام منم سه روزه گندزدم ب کل رژیمم چهارماهه ۹کیلوکم کردم باورکن خجالت میکشم برم روترازو این سه روزد ...

خسته نباشی 😒🔫

خب اینهمه زحمت کشیدی حیف نیست خرابش کنی 

عید نزدیکه ها 

وقتی وزنت کم میشد چه احساسی داشتی ؟ خوشحال نبودی ؟ آخه تا کی میخوای همش در گیر وزن کم کردن باشی و بهش نرسی تا الان خوب کم شدی یبار برای همیشه تمومش کن و ازش لذت ببر 

این پست ها رو  بخون👈🏻   انگیزه#  

خسته نباشی 😒🔫 خب اینهمه زحمت کشیدی حیف نیست خرابش کنی  عید نزدیکه ها  وقتی وزنت کم می ...

ببخشی دیگه تکرارنمیشه!

انقدخوبه همه بهم میگفتن خیلی کم کردم از وزن۹۷شدم ۸۸

دلم میخوادتاعیدبشم۸۰ ب خداخجالت میکشم برم لباس فروشی؟!

موجیم ووصل ما ازخودرهیدن است ،ساحل بهانه است رفتن رسیدن است  
اتفاقا اصلا نون وبرنج نمیخورم زیاد اهلش نیستم باشه خدا کنه اینقدر تو زندگی خوشبخت وموفق بشین که همیش ...

فدای دل مهربونت عزیزم امیدوارم شما هم خیلی زود به هدفت برسی اینجا ما سوا از اینکه دور هم جمع شدیم لاغر بشیم با هم دوستیم و برای هم بهترین هارو میخوایم و همین باعث میشه به هدفمون که کاهش وزن و سالم خوری هست برسیم😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز