2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832977 بازدید | 290067 پست

بامدادجون سلام،یه سوال دارم،چراوقتی کالری مجازرومیخوریم،وزنمون بالاترمیره،فقط روزای فست میادپایین؟؟؟؟البته این مال قبلاهست که خودموهرروزوزن میکردم،الان دیگه یکشنبه هاوزن میکنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کالری یه بیسکوئیت کرم مغزدارکاکائویی چقده.روبستش زده انرژی۲۱۷ .منم همینو حساب کنم @بامدادخمار &nb ...

بستگی به وزنش داره 

مثلا کرفس زده ۱۰ گرم ۴۷ یا یک عدد ۴۰ که البته ازین کوچیکا منظورشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزان،من خودمووزن کردم،۷۱،۸۰۰بودم.خداکنه بالاترنرم    

چرا بری بالاتر ؟؟ مگه رژیم نیستی ؟

چند روز رژیم بودی ؟

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
چرا بری بالاتر ؟؟ مگه رژیم نیستی ؟ چند روز رژیم بودی ؟

الان سه هفته هست،مثلاامروزکه کالری مجازرومصرف میکنم،فرداخودمووزن میکنم،از۷۱،۸۰۰وزنم بیشترشده،البته دیگه خودموجزیکشنبه هاوزن نمیکنم

@بامدادخمار     سلام عزیزم خوبی  من امروز وزن کردم طبق معمول کم نکردم اصلا همون وز ...

سلام عزیزم

اگه هدفت ۵۸ که مشکلی نیست امروز پروتیین رو شروع کن 

فقط کاملا پایبند باش و قبل از روز سوم وزن نکن 

یکم سخته اگه واقعا میتونی شروع کن 

اگه با پروتیین دوتا سه کیلو هم کم کنی عالیه 

ورزشت رو هم حتما سخت تر کن مثلا هوازیتو بیشتر و تند تر کن 

بامدادجون سلام،یه سوال دارم،چراوقتی کالری مجازرومیخوریم،وزنمون بالاترمیره،فقط روزای فست میادپایین؟؟؟ ...

نه عزیزم وزن بالا نمیره غذا آب و دفع و نمک و استرس وزن رو کاذب نشون میده وقتی هر روز وزن میکنی 

وقتی یک هفته ای وزن میکنی شاید حتی ۱۰۰ گرم هم وزن کاذب باشه ولی چون کاهش بیشتره تاثیر زیادی نداره 

و اینکه ما هر روزبا رژیم حدودا ۱۰۰ تا ۱۰۰ و خورده ای وزن کم میکنیم و تو هفته جمع میشه و میشه یک کیلو حالا اگه هر روز وزن کنی ۱۰۰ گرم رو که ترازو دقیق نشون نمیده و عواملی هم که گفتم وزن رو کاذب نشون میده 

سلام عزیزم اگه هدفت ۵۸ که مشکلی نیست امروز پروتیین رو شروع کن  فقط کاملا پایبند باش و قبل از ...

آره عزیزم ۵۸ 

امروز دیگه صبونه سیب زمینی و نون خوردم از فردا شروع میکنم انشالله که بتونم بخدا خسته شدم از بس وزن کم نکردم 

امروز ورزشام عوض میشه خودمم تو خونه ورزش میکنم 

ممنون عزیزم وقت گذاشتی 😘

بستگی به وزنش داره  مثلا کرفس زده ۱۰ گرم ۴۷ یا یک عدد ۴۰ که البته ازین کوچیکا منظورشه

منظورم ازاین شیرین عسلا هستش بچه ها خوردن منم هوس کردم خوردم کالریشو ۲۰۰وخورده ای حساب کردم .البته روبستش زده سه تا بیسکویت ۵۰ گرم‌خب اونم حساب کنم سه لایه میشه

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
سلام خانومی من اون برنامه قرمزه رو زدم ولی باز نشد که نشد میشه از حرکتاشعکس بگیری ببینم چین برنامه د ...

سلام عزیزم باشه عصر شات میفرستم برات 

برای دور رونت پیاده روی و پروانه و طناب عالیه زودی سایزکم میکنی 

اون چالش با.سن هم برای منکه خوب بوده 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
بعد عزیزم بدون دمبل و وزنه کار کردی ؟حجم نگیره هم مهم نیست همین با سن م اب شده ولی همینم فرم بگیره ر ...

من دمبل ک میزنم ولی کاری ب با.سن نداره

برای حجمش ک باید کربوهیدرات مصرف کنیو ورزش با.سن بری

درمورد بارداریتم بلاخره شکل بدنت تعقیر میکنه. ولی میتونی دکتر تقذیه بری ک خیلی ظاهرت بد نشه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز