2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832916 بازدید | 290067 پست
محدثه هنوز نیومده بگه ازمایشش چیشد؟

آزمایششو‌نمیدونم ولی دیشب ناراحت بود 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
فدات💕💕 ممنون شام رو یه لیوان شیرودارچین بخورم خوبه؟ واینکه صبحم شیر خوردم در یک روز دوبار شیر بخو ...

آره عزیزم شیر خوبه 👌

نه اشکال نداره لبنیات برای رژیم مناسبه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این مانتو هنوز دکمه هاشو نزدمو اتوشویی ندادم ولی خب خیلیییی مدلش ساده است

😍😍😍😍وای وای چقدر خوشگله چه تمیز دوختی دمت گرم 👌👌♥️

سلام مریم جون خوبی؟  دورهمی فردا کنسل شده☹️ زن پسرخاله ام بیمارستان بستریه گردنش درد میکنه د ...

سلام عزیزم خوبی الهی که هیچ مورد خاصی براشون نباشه براش دعا میکنم 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
بچه ها من بلد نیستم ابروهامو مداد بکشم همیشه کج و کوله ام چیکار کنم ☹😧 فردا مهمونی دعوتم 🙁😓

الان بشین جلوی آینه تمرین کن.

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
بچه ها من بلد نیستم ابروهامو مداد بکشم همیشه کج و کوله ام چیکار کنم ☹😧 فردا مهمونی دعوتم 🙁😓

هیچ وقت یه خط صاف نکش تو ابروت خط های کوتاه کوتاه بکش مثل هاشور و در جهتی که موهای ابروت رشد کرده تاج ابروت رو هم پر رنگ نکش اصلا  

یکم تمرین کنی راحت تر میشه 

هیچ وقت یه خط صاف نکش تو ابروت خط های کوتاه کوتاه بکش مثل هاشور و در جهتی که موهای ابروت رشد کر ...

خدایی سخته خیلی تمرین کردم شما ها چی میزنید چه مدادی !

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خدایی سخته خیلی تمرین کردم شما ها چی میزنید چه مدادی !

Bell و mac میگیرم روش هم حتما ریمل ابرو میزنم البته خیلی کم حجم میزنم پر حجم ابرو‌هارو میچسبونه و مصنوعی میشه  

خیلی هم مداد نمیزنم فقط حدود قابشو مشخص میکنم بعد روش ریمل ابرو میزنم 

ابروهامو هم نازک نمیکنم اصلا اینجوری مداد کشیدن راحت تره

آزمایششو‌نمیدونم ولی دیشب ناراحت بود 

عه من دیشب نبودم چرا ناراحت بوده؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عه من دیشب نبودم چرا ناراحت بوده؟

تاپیک زده بود از دست شوهر بیجعولش مثل همیشه 

من خیلی اعصابم خورده پسرمم زدم گذاشتمش تو اتاق ک تنبیع بشع😔

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
تاپیک زده بود از دست شوهر بیجعولش مثل همیشه 

من راستش نزدیکه ی هفتس اینجام زیاد نمیشناسم....شوهر مرد بدیه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز