2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832915 بازدید | 290067 پست
بعله عزیزم.ایشالا قد شما چنده؟

۱۶۸...یا ۷ 😂😂

شما چی؟

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ساق ه طلائي همون كه ي دونه انداختن تو درياچه اروميه خشكش شد 🤣🤣🤣

خدا پدرتو بیامرزه همچین قاتلی رو نباید بخورید ک😂😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
چ کم. من ۶۷۰‌تا😃😃😃 اخه تا شب میتونم ۱۷۰۰ تا بخورم.ورزشمم کردم😁

منم ورزشمو کردم.من بیشتر از 1100نمیخورم بخاطر همین رعایت میکنم

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
۹۲۴ تا.........هنوزم چیزی نسوزوندم

من ورزشمو تو برنامه نمیزنم ولی یه ربع ورزش کردم

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
عزیزم برای پیدا کردنش فقط باید بزنی رو هشتگ و تمام پست هایی که با این هشتگ گزاشته شده میبینی  ...

بامداد جون چرا از انگيزه من عكس ننداختي؟😒😒😒من قهرم

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

دمتون گرم خیلی خوب بود 👌😍

جیگرتونو با هشتگ ها و انگیزه هاتون 😘😘😘

من همش به پارسال فکر میکنم تقریبا همین‌موقع ها بود که رژیممو تازه شروع کرده بودم و اضافه وزن داشتم و حدودا پنج کیلو هم کم کرده بودم همش میگفتم وای کی میخواد اینهمه وزن کم کنه ولی تونستم به هدفم رسیدم و الان خیلییی از خودم راضی ام 😎

اگه پارسال اینموقع جازده بودم و نا امید میشدم الان باید با اضافه وزن بیشتر شروع میکردم و یکسال رو هم از دست داده بودم و احساس ضعیف بودن میکردم 

به یکسال دیگه تون فکر کنید دوست دارید چه حسی داشته باشید؟ 

انگیزه#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
ممنون گلم ⚘⚘⚘دعای خیرم همیشه پشت و پناه شما و خانوادتون هست 💐

😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
خدا پدرتو بیامرزه همچین قاتلی رو نباید بخورید ک😂😂😂😂

من نميخورم والا ،ي بار خوردم خفم كرد ديگه توبه كردم😄😄😄

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
من ورزشمو تو برنامه نمیزنم ولی یه ربع ورزش کردم

اره منم کسر نمیکنم بچه هاگفتن باید در راه خدا باشه ورزش😂

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

انگیزه#  اینه که با وزن پائین احتمال بارداریم بیشتره 

انگیزه# اینه که بعد مدتها که میرم پیش مامانم نگه این چه وضعیه برا خودت درس کردی یکم دخترای مردم و ببین یاد بگیر 😁چقدر خوش هیکلن 

انگیزه#   انقدر لاغر شم تا لباس شب حنابندونم و دوباره بتونم بپوشم 😀

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز