2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826531 بازدید | 290067 پست
اینستا بهتره خب فقط باید چطوری گزارش بدیم؟

کامنت 

هشتگ  خوده الهه جون میان میگن 

فقط خودتون لایک کنید و بگید نظرتونو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@مهدیه24  

گزارش# 99/4/10 فست

84روز مانده ب خوش اندامی(هدف)

صبحانه👈نان لواش سبوس دار سه کف دست+تخم مرغ آب پز ی عدد+ی لیوان شیر

ناهار👈ی لیوان ماست کم چرب

شام👈پنج عدد خرما+ی عدد گردو

کالری مصرفی👈510

کالری مجاز👈500

رقص نیم ساعت

چالش پلانک و کرانچ

8لیوان آب

مولتی+زینک+کلسیم

ایشالا ک راضی باشی قشنگم❤💕❤

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
📣📣📣📣📣📣 بچه ها لطفا توجه کنید  هر ماه باید یکی دوبار تاپیک بترکه بی دلیل و با دلیل نصف رو ...

به نظرم اینستاگرام بهتره و دیگه هول ترکیدن نیس

خدایا فقط به امید خودت... ۱۴۰۰.۲.۶                    

من اینستا ندارم 

اون روشش ک میگین یادمون بدین 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
📣📣📣📣📣📣 بچه ها لطفا توجه کنید  هر ماه باید یکی دوبار تاپیک بترکه بی دلیل و با دلیل نصف رو ...

من موافقم ولی اینستا ندارم 😓

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

عزیزم میشه همینجا باشیم یا تلگرام.من ماهانه زیاد اینترنت نمیگیرم!از اونطرف اینستا خیلی اینترنت میخاد.😢😢☹☹

خدایا شکرت 🌸

@pari95    

گزارش#  

۸۴ روز تا هدف ❤😍

مجاز : ۵۰۰کالری

مصرفی : ۵۱۲کالری

صبحانه : خرما=۵۹ کالری

ناهار : سینه مرغ آبپز +نان لواش+گوجه فرنگی=۲۸۲کالری

شام : آجیل مخلوط=۶۰ کالری

میان وعده : زردآلو =۱۱۰کالری

۱۰لیوان آب✔

چالش قند✔

ورزش ها : ۳۰ دیقه ایروبیک +۲۰دیقه حرکات شکم و پهلو+۱۰دیقه رقص+۱۵دیقه حلقه+چالش چوب ۳×۵۰تایی

@pari95     گزارش#   ۸۴ روز تا هدف ❤😍 صبحانه : خرما=۵۹ کالری ناهار : سینه مرغ ...

😍😍😍😙😙😙😙💪💪💪💪💪💪💪

قهرمان#  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@ستاره_دنباله_دار11  

@فلفلکیم

@آیلین_خانوم  

@zizigoli  

@mariyams  

@honamik29192  

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋