2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826641 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزدلم. خوبم قربونت عزیزم این ماه رو قسمت شکم و پهلوت کار کن ورزش قدرتی براش انجام بده.ک ایشا ...

چشم گلم 😙😙😙😙

من یکماهه شروع کردم قبلش دور شکم 107بود دور کمر 96بود الان 87 شده تویکماه خوب سایز کم کردم از موقعی که حلقه میزنم 

عشقم سایزامو دیدی یکشنبه کشیدم ۶۲/۸۰۰بودم البته بدون دشوری امروز  کلی رفتم دشوری با شکم   ...

ببینم نمیخوای قوانین تاپیک رو رعایت کنی حذفت کنم ؟؟؟؟؟ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😭😭😭😭😭😭😭میخام خبببب. نمیخام خاموش باشم.اگه خاموش باشم به جای کم کردن زیاد میکنماااااا

عضو جدید نمیگیریم 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بذار استارتر بیاد ببینم نظرش چیه عزیزم  تگت میکنم

نه تمنا جون اصلا عضو جدید نمیگیریم 

آتیییییی تو دیگه چرااااااا وزن# آخه؟؟؟؟؟ سایزه ها😁😁😁😁

عهههه چرا زدم وزن😂😂😂😂😂😂

الان فهميدم😂😂😂😂

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

✅۸۴ روز مانده تا هدف چالش86روزتاجذابیت#  ‍

✅ پایین گزارشتون مثل این بنویسید چند روز مونده تا هدف نه اینکه چالش ۸۴ روز فردا چالش ۸۳ روز 

چالشمون ۸۶ روزه هست و هر روز بنویسید چند روز مونده که این چالش تموم بشه 😕

✅تاپیک سایز رو باز نمیکنم همینجا سایزهاتون رو بزارید که همه ببینید و انگیزه بگیرید و هشتگ سایز بزنید سرگروهتون رو هم تگ کنید 

✅بچه هایی که ماه پیش سایز گرفتن سایز ماه های پیش رو هم بزارن کسایی که اینماه اولین بارشونه سایز میگیرن فقط سایز همین ماه رو بزارن 

⛔️عضو جدید نمیگیریم 

اصلا عضو جدید نمیگیریم 

حتی اگه گروه ها جا داشته باشن 

تا اول مهر ماه عضو جدید نمیگیریییییییم 

چون چالش جدید شروع کردیم 

و گروه هامون جا ندارن 

چرا عضو نمیگیرید؟ خب به. ماهم کمک کنید چی میشه؟! حداقل سوالاتمون رو جواب بدین

چون چالش شروع کردیم گروه ها جا ندارن و تعداد بالاست

جواب همه سوالاتون تو توضیح امضام هست 

@pari95  

سلام گلم ببخشید من اصلا نمیدونستم گزارش سایز اجباری و باید صبح سه شنبه بگیم دیگه الان دیدم زود سایزامو گرفتم

دور کمر94

دورناف120

دور باسن124

دور سینه104

دور ران74

دور بازو41

دورساق پا44

خدایا آن ده که آن به 
خودشوندباید  داخل (تاپیک سایز) بزارن.... فقط نوشته  اضافه داخل نزارن که الههه همه را ...

فعلا که قفل 😢

باز باید تگشون کنم بگم 😫

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
چون چالش شروع کردیم گروه ها جا ندارن و تعداد بالاست جواب همه سوالاتون تو توضیح امضام هست 

یه جور میگید گروهها جا نداره انگار توی کلاس نشستن!!

جواب من توی امضا نبود! پرسیدم کالری پلوی برنلمه کرفس خیلی کمه.. به نظر درست نمیاد!

یه جور میگید گروهها جا نداره انگار توی کلاس نشستن!! جواب من توی امضا نبود! پرسیدم کالری پلوی برنلمه ...

باوجود طلبکارهایی مثل شما خداروشکرعضو جدید نمیگیریم 😊