2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829321 بازدید | 290067 پست
@مهدیه24     غلط کردم خوندم خودم چ جاهایی رو باید اندازه گرفت فقط سوالم اینه سایزمو ب شم ...

خدا نکنه 😄😄

همینجا با هشتک سایز منم تگ کن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

5 تا اوقدت كمتر بشي ميشي ايده ال و متناسب بين ٥٥ تا ٥٨ خوبه  ميسي گروه ابي  ببين سرگروه ...

الان مگه شما سرگروه ابی نیستین؟؟؟

خیلی خوبماااا ولی شکم وپهلو نابودم کرده😂

گزارش# روز دوشنبه   روز دوم چالش      کالری مجاز ۱۳۸۰   کالری مصرفی۱۴۴۴&n ...

سلام عزیزم مواظب کالریت باش زیاد نشه

شامت خیلی سنگین بوده ها

نونم زیاد خوردی ننه😛

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
پریناز جون لینکشو ندارم با هشتک سایز میزارم من سایز#  

باشه گلم‌ملسی  ❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@مهدیه24     گزاااااااارش# ‍ سلام مهدیه جااان وقتت بخیر  ✅صبحانه یک کف دست نان ...

عزیزم ناهارت پر از کربوهیدرات بود

کلا مصرف کربوهیدراتت بالا بود

وقتایی که سیب زمینی و انواع کوکو داری بهتره نون وبرنج همراهش نخوری

باشه عزیزم همش انگار بترسم چیزی بخورم اینجوریم

نه اصلا اینجوری نباش با خیال راحت 

از صبح چیزایی که میخوای بخوری رو تو کرفس یا مانکن وارد کن 

ومیتونی برای من بفرستی که اشکالتو بگم 

بعد کم کم که راه افتادی شب گزارش بده

مرسی عزیزم.طناب روزی ۵۰۰ تا🙄شنا دیواری ۱۰۰ تا.حلقه یه ساعتو نیم😟چالش چوب .چالش شکم.۱۰۰ تا درازنشست ...

پس گلم حقته این کاهش سایز  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
@pari95    عزیزم من همیشه سر وقت اومدم چون خودت گفتی این ماه سایز نمیخوا بدی منم ندادم ال ...

عزیزم سایزاتو نگه دار تا دهم ماه بعد سایز جدیدو اضافه کنی 

🌷🌷🌷🌷🌷

چشم ناراحت نیستم 😁😁😁😁

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@سمیه1396     سلام بالام جان  من امروز سایز نمیتونم بگیرم بعد ۲۰ روز عقب انداختن پ ...

سلام گلم🌸

باشه . مرسی که اطلاع دادی

اینم تاپیک سایز 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2127723/اعلام-سایز-فقط-دوستان-بامداد-خمار

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😂😂😂😂😂 عالیهههه سمیه جوووونم👌👌👌❤❤❤❤

💚💚💚💚تنکیو

چرا میخندی🤣🤣🤣🤣 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸