2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1827008 بازدید | 290067 پست
ببخشید عزیزم چشم بیشتر رعایت میکنم شب مهمون بودیم سالاد نبود منم گشنم بود خیلی😢 قدرتی دیروز انجام د ...

من چند پست پایین تر از سمیه جواب دادم! ولی اگه این جور مشکلاتی داری میتونی روزایی که نمیتونی گزارش بدی رو بگی که اخطار نخوری. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدا نکنه عزیزم.من همیشه هستم. منتها امکان داره سوال مهم داشته باشین اون موقع من آنلاین نباشم. یا مثل ...

اوف 😥گفتم میری مسافرت اونم طولانی 

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒

بچه ها من تو تاپیک بامداد خمار خوندم که اگه  فست نمیگیری  ۲۰۰ تا باید از کالری اصلیمون  کم کنیم  این درسته؟ یا من بد متوجه شدم؟

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
اشکال نداره حواست ب رژیمت باشه فقط خوش بگذرررره

روز ۸۵ چالش 

خوب خوب باز من اومدم با گند  و نادم 

اصن نمیدونم چم شده همش گند پشت گند فک کنم خسته شدم از این همه فعالیت بعد اگه ورزش نکنم اصلا کم نمیکنم بخواد دنیا کار انجام داده باشم

امشب کالریم بالا رفت 😭😭😭😭 

گتد بزنه به من بی اراده

از صبح پسرمو بردم واکسن و دکتر بعد ثبت نام مدرسه نرسیده خونه ناهار مهمون تا ۵ بعد جمع و جور بدو مهمونی تا الان

مث خرم خوردم فک کنم ۲۰۰ تا بالا زدم ولی چه ۲۰۰ تا چه ۵۰۰ تا چه یه دونه 

باید رو اراده ام از فردا کار کنم فکر کنم دوباره دارم چاق میشم حالم بده 😭😭😭

ببخشید سهیلا جون میدونم اگه خاموش دنبال کنم بدتره به قول مامانم تا نباشد چوب تَر ...فرمان نبرد سحر خر😂😂😂 ‌

وزن فعلی ۷۵🔓....هدف اول ۶۹🔒....هدف دوم ۶۵🔒....هدف سوم🔒 ۶۲....هدف چهارم ۵۹.🔒.....هدف اخر۵۷🔒
عزیزم خوبه  سعی کن کالریت بالا نزنه حالا ۱۰ تا اشکالی نداره دیروز گزارش ندادی چرا؟! و اینکه ...

عزيزم ديروز واقعا خيلي گرفتار بودم ببخشيد از اين به بعد منظم گزارش ميدم ديروز نتونستم كالريم  رو بشمارم و وقتي حساب كردم ديدم خيلي كم بستم ولي ورزش و چالش ها رو انجام دادم 

ممنون از راهنماييت گلم چشم از اين به بعد كربو شام رو حذف ميكنم 🥰🥰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
وای وای نه خدانکنه ایشالله نبینه. 😢😢 من نمیدونستم ازبچه دیده بودم اولین بارم بود ببخشید امروز رو ...

باشه عزیزدلم🥰

اخه مثلا ممکنه این هفته کم بشی دو هفته دیگه چون کالری اشتباه دریافت کردی استوپ بشی 

خیلی بده استوپ🤕🥴

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش# @مهدیه24                                                     ‌. صبحانه:کره،عسل،پنیر،خرما،چایی،لواش(۳۳۴).                 نهار:برنج,خورشت بادمجان(۲۷۵).                                   شام:برنج ،گوشت،چای سبز،خرما(۱۲۳).          ‌ ‌.                  م و:زردالو،گوجه سبز ،ساقه طلایی،خرما،چایی،البالو،سالاد ماکارونی یه قاشق،ویفر یه دونه(۲۶۴).    کالری مجاز:(۱۳۸۵) کالری مصرفی۹۹۶                  ورزش،حرکت دوچرخه+ورزشهای کمرم ،پیاده روی.  ۳۰۱۶ قدم حل می         

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
ولی بنظر منم اگه اینجوریه خاموش بخونه! چون ما بخاطر گزارش سرگروه شدیم که ایراداشونو بگیم وگرنه وزنشو ...

😢😢😢😢😢😢

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
@مهدیه24     گزارش# 99/4/9 85روز مانده تا خوش اندامی (هدف) صبحانه👈نان لواش سبوس دا ...

راضیم عزیزم عالی بودی

گزارش_نمونه# 👏🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سلام شبت خوش عزيزم اره يكم دير اومدم ببخشيد الان وزنمو وارد كرديد شما؟ گزارش امروزم بدم گزارش# ...

اره گلم وارد کردم

گزارشتم عالی بود

دمت_گرررررررم#  

من چند پست پایین تر از سمیه جواب دادم! ولی اگه این جور مشکلاتی داری میتونی روزایی که نمیتونی گزارش ب ...

باشه سرگروه جدیدم ممنون انشالله که شاگرد خوبی شم برات 😍😍😍😍😍😍😍😍خیلی از لحاظ روحی خستم کلی وقت تو صف انتظار بودم برا عضویت تو تاپیک حتی خیلی وقتا خاموش میومدم میخوندم الان نمیدونم چم شده کاهشم خداروشکر خوب بوده ها ولی از نظر روحی و فکری خیلی داغووووونم 😂

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
ولی بنظر منم اگه اینجوریه خاموش بخونه! چون ما بخاطر گزارش سرگروه شدیم که ایراداشونو بگیم وگرنه وزنشو ...

سرگروهی، سلطانی، هر چی نظرته گلم🌸😁

والا منم گفتم که نظر سرگروهش، شرطه👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸