2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832815 بازدید | 290067 پست
عزیزم اگه کمتر بخوری استوپ میشه وزنت😬😬😬 تا ساعت ۱۲ وقت داری

@sepiiiiiideh‍ 

#گزارش‍ 

۸۵روز مانده به هدف

صبحانه:نخوردم چیزی
 🍎🍌🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍�
نهار:۸قاشق دمپختک+دوقاشق ماست وخیار۵گرم+یک کف دست نان (۴۸۶کالری)

🍌🍎🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍
میان وعده:یک قاچ ملون(۸۰کالری)،پنج عدد بادام زمینی(۳۰کالری)،لواشک و ترشک(۲۰۰کالری)
🍌🍎🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍
شام:شانزده قاشق آش رشته(۴۴۸کالری)
🍌🍎🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍
میزان کالری مجاز:۱۲۴۰
میزان کالری مصرفی:۱۲۴۴

چالش هشت لیوان آب:چهار لیوان آب خوردم

ورزش:نیم ساعت پیاده روی،بیست عدد دراز نشست

روز اولم مبارک همتون 😂😍

🍉🍐🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍎🍌💪💪💪💪

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم اگه کمتر بخوری استوپ میشه وزنت😬😬😬 تا ساعت ۱۲ وقت داری

سلام گل

من گزارشما فرستادم فقط اینکه حواسم نبود بزتم چالش گروه بتفش رو

ولی من کلا فست فود و نوشابه نمیخورم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
دوراز جون گلم تا الان همیشه عالی بودی  همینحوری خوب بمون 😍❤👏👏👏 باشه عزیزم👌

به خاطر شما و پیگیریهاتونه 

چششششم حتماا🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

چالش#

@pari95

چالش ۸۴روز مانده تاموفقیت

صبحانه.چای+مربا+کیک اسفنجی خودم درست کردم بدون قند ۱۹۶

ناهار.ماکارونی+لیموترش تازه+سالادشیرازی+ته دیگ ماکارونی۳۸۱

میان وعده.ذرت+پفک+شلیل۵۵۹

شام.نان+سبزی+انگور۲۷۹

ورزش قدرتی✔

ورزش هوازی✔

رعایت چالش بدون قند✔

۸لیوان اب✔

کالری مجاز۲۰۶۰

کالری مصرفی۱۴۱۸

عشقم چطور بودم؟

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷

گزارش# فردا روز‍ فست 

@pari95  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عزیزم طبق قانون تاپیک‌باید باشیم الهه جون ببینه خیلی ناراحت میشه ۱روز در میون فست نباید اصلااااا ...

وای وای نه خدانکنه ایشالله نبینه. 😢😢

من نمیدونستم ازبچه دیده بودم اولین بارم بود ببخشید امروز رو دیگه تکرار نمیشه میشه?? 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز