2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832815 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@pari95     عزیزم صبحانه 1 دونه شلیل  میان وعده شیر و با 2 گرم بیسکویت ساده گیلاس ...

❤❤❤👏👏👏👏👏

عزیزم مجاز و مصرفی هم بنویس 

آب ۸ لیوان میخوری 🤔 تو گزارشات اضافه کن لطفا😊😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
فدات بشم مهربون  من از فردا با گزارررش در خدمتتون هستم🤗🤗🤗

عزیزمی خدانکنه 

چقدر عالی 😊😍😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@pari95  

سلام گلم گزارش یک شنبه

مجاز 1640

مصرفی1252

صبحانه نان پنیر

میان وعده گیلاس زرد آلو سیب آلو آب هویج

شام سیب زمینی سرخ کرده سالاد کلم

چالش# حذف قند و شکر انجام شد💪

پیاده روی یک ساعت داشتم

شوهرم مریضه همش درگیر دکتر ودارو بودم وقت سرخاروندن نداشتم کالریم واسه همین پر نشد

خدایا آن ده که آن به 
خب میگم دیگه تقریبیه. یه بار یه تیکه سینه رو ببر سومری محل وزن کن که دیگه دستت بیاد

🤣🤣🤣 دیگه تواین کرونا نمیشه . من کلا همیشه زیاد میزنم ک بعدا ناراحت نشم

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
سلام عزیزم نون رو کمتر بخور. پیراشکی گزینه مناسبی برای شام نیست عزیزم. و اینکه ناسالمه.  ...

باشه گلم ممنون

جدی پیراشکی گوشت ناسالمه؟بخاطر روغنش میگین؟

ورزش قدرتی شامل چیا میشه گلم؟

ممنونم گلم . چند تا بخورم برنج خوبه ؟ و اینکه ی چیزی نون چقدر مثلا سنگک خوبه . باشه فردا ۵۰ تا کمتر ...

برنج رو هفته ای سه بار.وعده ناهار. و نهایت 6 یا7 قاشق.

نون لواش در حد 5 یا 6 کف دست خوبه.

سنگک و بربری 3 یا4 کف.

از کجا شروع کنم به دعوا کردن🙃 فالوده یا شامت یا دوتا کربو رو تو یه وعده مصرف نکن یا کم خوردن ...

دعوام نکن گناه دارم😨😨😂😂

نه تو یه وعده مصرف نکردم تو طول روز خوردم🤔فالوده رو هم نمیخواستم بخورم به خاطر امتحانام مامانم گف بخور😁

چشم عزیزم از این به بعد کمتر نمیخورم💖

خدایا شکرت😍💖
مرسی قشنگم چشم...ایشالا تلاش خودم میکنم بهترین فرد حالش باشم ...

👏👏👏👏👏🙋🌼🌼🌼🌼

برنج رو هفته ای سه بار.وعده ناهار. و نهایت 6 یا7 قاشق. نون لواش در حد 5 یا 6 کف دست خوبه. سنگک ...

اها درسته ممنونم حتما همین کارو میکنم. مرسی از کمکت . فردا کمتر میخوردم حتما

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

@سمیه1396 سلام سمیه جون شرمنده عزیز دلمممم 

امروز انقدددد درگیر گزارشها و وزن بودم ک اصلااا وقت نکردم گزارش خودمو بدم 😐😣🙄

ببخشید قربونت برم 😚😚

فردا حتما ب موقع و زودتر میدم😋

تازه امروز اصلاااا ورزش نکردم😪😥🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز