2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست
جدا جدا باید حساب کنی دیگه. بخدا من بی تقصیرم😌. مقصر ادمین شه😠

اره کردم گلم وایسا شامو حساب کنم میگم بت

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

تقدیم به بچه های تاپیک 😍😍😍

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهااا من کاری نکردم بخدا😔

اخه همینجوری 😳😳😳

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام عزیزم @سمیه1396 گزارش#  

من بالاخره مرغ سوخاریه رو خوردم میلش از سیستمم خارج شد😂 راستش اصلا هم لذت نبردم نصفشم ریخت رفت‌ بدنم دیگه نمی پذیره غذای چرب و ناسالم رو🤓

و اینکه خوردم زمین پادرد شدید دارم یه اتفاق جسمی بد دیگه هم افتاد که قابل گفتن نیس نتونستم ورزش کنم امیدوارم امروز بتونم

عزیزم میخواستم بدونم میشه این هفته استثنائا من فست اولم رو به جای سه شنبه چهارشنبه بگیرم؟ چون یه مهمونی هست که جابه جاش  نمیتونم کنم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
ورزش روز فرمدهی باتسن  یدونه موز هم خوردم وسطش @سمیه1396   @سمیه1396 ...

افرین قهرمان💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
جدا جدا باید حساب کنی دیگه. بخدا من بی تقصیرم😌. مقصر ادمین شه😠

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
@سمیه1396   سلام.سمیه جون ببخشید من چالش را خوندم ولی متوجه نشدم.تو 86 روز چطوریه؟

سلام گلم🌸

یعنی تا اول مهر باید حداقل ۵ کیلو کم کنیم...

گزارش#   صبحونه:شير+موز+گردو ميان وعده:خيار+هويج+هندونه ناهار:املت+لواش+خيارشور+پياز عصرون ...

عالیه گلم👏👏👏👏👏

الو قطره طلا چی بید😅

چالش چوب هم رفتی؟؟

@مامان_الیساهستم2  

گزاررررش#  

عضو گروه ابی 🦋

کالری مجاز من ۱۲۰۰ کالری 

کالری مصرفی ۱۲۵۱ 🤐🤐🤷‍♀️🤦‍♀️

صبحانه زرد الو . یکی ادامس 

ناهار ران مرغ ۷۰ گرم و ۱۰ قاشق برنج 🤷‍♀️🤦‍♀️

میان وعده شیر انبه و زرد الو ۲ عدد و گوجه و ۵ ق ماست و تخم مرغ کامل 🤐🤷‍♀️🤦‍♀️

شام ران مرغ سرخ شده ۷۰ گرم و سینه مرغ ۱۲۵ گرم 😖🤦‍♀️ 

مثلا رژیمم ۵۰ کالری بیشتر خوردم 😭😢 

اب هم کم  نمیتونم خیلی بخورم ۰😏

حتما بخونین اگه هم خوندین لایکش کنین   @آیلین_خانوم     @نیشابور     ...

سلام شیرین جون

گزارش:کالری مجاز:۱۴۳۵ کالری مصرفی:۱۲۳۰.۱

صبحانه:دوکف دست نان سنکگ+نیمروکالری:۲۴۵.۳

میان وعده:چای+دوعددخرما

ناهار:دوکف دست نان لواش+نصف همبرگرخانگی +گوجه کالری:۴۴۲

عصرانه:طالبی.هندوانه

شام:چهارقاشق برنج+هفت قاشق قرمه سبزی کم چرب+سالاد۳۹۸.۳

ورزش:حلقه:۱۳دقیقه رقص :۲۰دقیقه درازنشست:۱۵ چالش پلانک شنا کل ورزش:۴۰دقیقه

هشت لیوان اب

بچه ها خواهشا این پست و کامل برید بخونید هرکس رعایت نکنه من مجبورم حذفش کنم طبق قانون تاپیک  ه ...

سلام سپیده جان
ص: نان تافتون ، پنیر، خرما  =۱۸۳
م و : موز =۱۱۲
ن : لوبیا پلو ده قاشق=۳۰۲
م و:بادام زمینی ۲۰ ع  ، کیک =۳۲۱
ش : سوپ جو ۵ ملاقه=۲۳۴
م و:آلبالو ۱ ل ، خرما ۴ ع ،  بادام ۱۰ ع=۲۵۸
کالری مصرفی:۱۴۵۳
کالری مجاز: ۱۴۴۰
شیر و ماست شیردهی ، پیاده روی۵۰  دقیقه ، چالش بنفش ✔

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️