2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832866 بازدید | 290067 پست
سانت دستش گرفته😂😂😂😂😂

😆😆😆😆🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صلوات دیگه جواب نمیده نههه؟؟؟؟😆😆😆  فاتحه کمتر بخون فرزندم😁

😂😂 نه 

خودتون جعفر طیار میخونید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه هااا مواظب باشیدد.. همینجوری هم‌گزارش میخوریم

خوب دیگه چه خبراااا🧐🧐🧐🧐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
😘😘😘😘😘😘

گ

#‍ گزارش

یک لیوان شیردوعددساقه طلایی220

یک لیوان گیلاس دوعددخرما100

خوراک مرغ 4کف دست لواش500

دوعدد سیب200

خوراک لوبیاو سالاد340

قبل خواب نصف لیوان شیر60

مصرفی1420

مجاز1400

اهان تو مگه هفته قبل نگفتی ترازومو قایم کردم تو کمد که وزن نکنم  خب درستش کن از بهداشت رفتن که ...

بنظرت درست میشه؟؟

از این شیشه ای دیجتالا هست 

اصلا نمیدونم کجا باید ببرمش؟؟

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
 گلم طی صحبت هایی که با استاتر شده قراره کسایی که تو کروه سبز روی سایزشون متمرکز شدن، به ...

عههههه😍

باااشه پس من میرم تثبیت دیگههههه💃💃💃💃💃

ولی سمیه دلم واست تنگ میشه😢

میشه حداقل تگت کنم پایین گزارشام؟ که بازم تو نظر بدی برای گزارشام؟ 

سمیه جون من الان میرم گروه تثبیت ولی بازم کالری معمولی مصرف کنم با ورزش تا بشم 45 بعد کالریم رو اضافه کنم اشکالی نداره؟ 

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
سلام عزیزم وایستا بزارم 

گزاشتی منم لایک کن

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام عزیزم کاربریم تعلیق شده وزن امروز ۵۸.۰۰

سلام گلم🌸خوبی؟؟

چیی گفتیی، چیکاررکردی  که ترکوندنت؟؟؟

متاسفانه اخطار خوردی ... چقدر دیر اعلام کردی☹️من تا ساعت ۶ منتظرت بودم

کاربر قبلیت هم تک کردم چند بااار

ولی تک نشدی

مواظب باش... ۱ شانس بیشتر نداری

@sanaz718 سلام عزیز دلم 🌺

من به گروه شما اضافه شدم ولیییی..... 

کالریم رو بالا نمیارم میترسم😬

میذارم یک کم دیگه کم بشم و وزنم به 45 برسه بعد میارم بالا که اگه تا 48 رسید اشکال نداشته باشه واسم☺️

چون یک کم توی ورزش دارم شل کاری میکنم میدونم اگه برم تثبیت وزنم بیشتر میشه

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز