2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست
عزیزم نشد تگت کنم.پیام بامداد خمار جون 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 لطفا توجه کنید ...

گزارش امروزمو خوندی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@tamana366  

گزارش#  

آب ۴ لیوان تا الان تا اخر شب ۴ لیوان دیگه میخورم

ورزش نیم ساعت تردمیل پیاده روی و دو + یک رب ماساژور

صبحانه : نان لواش ۳۰ گ + پنیر معمولی ۱۵ گ (۱۲۴)

ناهار : لوبیا پلو ۸ ق (۲۸۰)

شام : نان لواش ۳۰ گ + املت ۳ ق (۲۲۲)

میان وعده : ۱۰۰ گ پاپ کورن + ۳ شلیل + ۱ زردالو (۵۴۵)

مجاز۱۲۰۰

مصرفی ۱۱۷۲

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@مهدیه24  

فردا تا چ ساعتی میتونیم وزنمون و اعلام کنیم ؟؟ترازوم خونه ی مامانم جا مونده😔😔😔😕😕

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

بسم الله الرحمن الرحیم 

اولین گزاررررش#    

چون صب زود پانمیشم متاسفانه صبحانه هیچی

ناهر ۵ ق برنج و یک سیخ کوچک جوجه و ۸ ق ماست 

میانوعده ۵ تا زردالو 

شام ۲ کف دست نون سنگک و کوکوسبزی 

بعدش ۴ تا زردالو 

روز فستم بود  ۸۴۰ تا خوردم 🤐🙊 عجیب فست گرفتم 😖 

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
عزیزم میشه بگی تثبیت برای چه شرایطی خوبه ؟ مندو ماهه کالریم ۱۰۰۰ شده و خیلی مریض شدم ورزشم میکنم س ...

عزیزم وقتی احساس کردی از اندامت راضی هستی دیگه باید بری تثبیتش کنی یعنی یکی هست تو پر دوسداره و یکم از وزن نرمال قدش بالاتر میره تثبیت یکیم هست لاغر تر دوسداره از وزن نرمال قدش پایینتر میره تثبیت حالا شمام ببین چجوری اندامت رو دوسداری همون برو تثبیت ان شاءالله..منکه خودم میخاستم با ۷۰ تثبیت برم ولی سمیه جون پیشنهاد دادن با ۶۸ برم که اگه تو تثبیت دو کیلو اضافه شدم بشم ۷۰ و واقعا هم خیلی پیشنهاد عالی بود وممنونشم..آخه من اگه با۷۰ تثبیت میکردم بعد میشدم ۷۲ واقعا ناامید میشدم😁 الان شما وزن وقدت چنده عزیزم

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام،خانومای باربی💕💕💕فردا وزناتون برام بفرستید😘😘 @جیگل۷۴     @مهسااجووون   ...

چششم سرگروه جووون🙈😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@کدوتنبل_هستم     @قرمزی78       @aghayedelha    a @مهربو ...

سلام عزیزم من خوندم. 👍

صبحانه:نون بربری 2کف دست+نصف قوطی پنیر+3قند

ناهار:نون بربری2کف دست+1خیار+پنیر

شام یامیان وعده:1لیوان گوجه سبز شیرین+1لیوان گیلاس

میزان کالری مصرفی:693

ورزش:1ساعت پیاده روی

30دقیقه رقص

گزارش#  

صبحانه:سفيده تخم مرغ نصف گوجه+يه فنجون قهوه تلخ

ناهار:ماهي قزل گريل+سالاده بدون سس

عصرونه:چاي+نصف موز

شام:سينه و ران ابپز+سالاد+٦ گرم سس+سنگك و لواش رو هم ٤٠ گرم

قرار بود رژيمه پروتئين شه ولي رو به موت بودم شديدا عادت دارم با غذام نونمو بخورم نخوردني سير نميشم مگر اينكه عصرونه خيلي خورده باشم الان دارم از عذاب وجدان ديوونه ميشم راستش

مصرفي:٥٨٩

مجاز:٧٠٠

ورزش نداشتم فردا ميرم باشگاه پري ام خيلي بي حال بودم همش ضعف داشتم امروز

اب ٨ ليوان

@سمیه1396  

@mamanali95  

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

@sepiiiiiideh  کجاااایی عزیزم نیستی؟

@kiarash_mami  زیبا کجایی دلمون برات تنگ شد

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋