2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836265 بازدید | 290067 پست

@سمیه1396  

سلام عزیزم 🌸

امروز به زووووور و مشقت فرااااواااان کالریم رو روی 500 تا نگه داشتم 💪

صبحانه 👈 یکدونه خرما رطب

میانوعده 👈 عسل 10 گرم + شانه عسل حدود 5 گرم

ناهار 👈 نیمرو با روغن کم 40 گرم +گوجه

میانوعده 👈 هلو حدود 150 گرم + آلو حدود 15 گرم + عسل 7 گرم + نخودچی 12 گرم +کشمش 8 گرم + 2 قاشق از یک دسر

شام 👈 سیب زمینی آب پز 140 گرم + پیاز

جمع کالری 👈 375 (بقیش به خاطر اون دو قاشق دسره)

🚫آب بیشتر از 8 لیوان

🚫مولتی میخورم موقع خواب

🚫دو قاشق دسر به خاطری بود که تازه از خواب بیدار شده بودم و یکدفعه جلوم دسر سرد بود دیگه نتونستم جلوی خودم رو نگهدارم و دو قاشق خوردم(ولی دلم میخواست همشششش رو بخورم🤪مخصوصا که نزدیک پری علاقم به چیز های شیرین تا 100 برابر بیشتر میشه😐)

🚫دو قاشق دسر ناخونک نبود بلکه کم خوردن بود☺️

🚫امروز هم ناخونک نداشششتممم💪 دارم تلاش می‌کنم حتی به خوراکی های بدون کالری هم ناخونک نزنم و تا امروز که تونستم

🚫اگه عسل زیاد میبینی توی برنامم به خاطر اینه که هر موقع دلم حملهه به سمت خوراکی های شیرین میخواست به جاش آب عسل میخوردم

🚫امروز در برابر انواع شیرینی ها و از همههه مهمتر پشمک تونستم مقاومت کنم (قبلا با اینکه مثلا توی رژیم هم بودم  یک بسته پشمک خوراک یک روزم بود، چون سبک بود کالریش هم زیادی بالا نمیزد😅ولی الان با اینکه دلم به شدتتتت الاعظم پشمک میخواد نمیخورم) 

🚫ورزش هیچی انجام ندادم چون حال ندارم و  این سری هم میخوام خیلی روی خودم برای ورزش فشار نیارم ( 'وقت هایی که حال ندارم و توی دوران پری هستم استراحت میکنم یا یک ذرهه پیاده‌روی)

‼️‼️سمیه جون من الان شیرینی نمیخورم ولی توی عروسی یک کم زیاد میخورم دیگهههه😅الان فقط به امید روز عروسی دارم جلوی خودم رو نگهمیدارم😜

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
بله عزیزم چشم حتما رعایت میشه 🤗 گزارش امروز فست  صبحانه= چای + خرما + گردو= ۱۵۰ ناهار= مرغ+ ...

رژیمی_نمونه# 👌👌❤❤❤

استرس نداشته باش گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@pari95  

گزارش#  

کالری مجاز : ۵۰۰ کالری 

کالری مصرفی : ۴۹۸کالری

صبحانه : خرما =۴۰ کالری 

ناهار : شامی کباب+دل وجگرو سنگدان مرغ+نان لواش ۲کف+ بربری۱کف=۳۴۱کالری

شام : ۱عددتخم مرغ آبپز=۷۷کالری

میان وعده : ژله =۴۱کالری 

آب ۷ ۸لیوان 

ورزش ها :۳۰دیقه رقص+۳دیقه طناب+چالش چوب ۲×۳۰تایی+۱۵دیقه حرکات شکم 

عزیزان طبق قانون تاپیک فردا(یکشنبه ها) روز وزن کشیه.

اول صبح یکساعت بعداز بیدار شدنتون،دسشویی میرین .هیچی هم نمیخورین.حتی اب. خودتو وزن میکنین و نهاااااااایت آخر تا ساعت12 بازم میگم نهاااااااااااایت ساعت12ظهر بهم اعلام میکنین و منو تگ میکنین.

بعداز ساعت12 اعلام وزن کنین یا اصلا اعلام نکنین اخطار داره. دوتا اخطار بخاطر اعلام نکردن وزن باعث حذف از چالش و تاپیک میشه متاسفانه.  چون ماهم باید لیستتون رو تحویل بدیم.

اینجوری برام مینویسین

نام 

وزن شروع

وزن این هفته

وزن هدف.

@همکلاسی18196  

@پفسه  

@ملیکه  

@مزرج  

@nafas7720  

اگه پریود هم بودین باز اعلام میکنین اونا رو که گفتم و جلوی وزن این هفته علامت 🎈  میذارین.

سه روز قبل از پریودی تون. توی دوران پریودیتون  وزن نمیکنین.ولی اعلام میکنین اونجوری ک گفتم با اون علامت.

مرررررسی

گزارش#  

@tamana366  

سلام وقت بخیر

کالری مجاز ۵۰۰

مصرفی ۵۰۴

اب ۱۰ لیوان 

مولتی ویتامین

چالش گروه آبی

ورزش : ۴۰ دقیقه پیاده روی +۳۰ دقیقه حلقه لاعری

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
افرین عزیزم خیلی عالی بود🌼🌼🌼❤ گزارش_نمونه# 👌🏻👌🏻👌🏻

مهدیه جونم، منم فردا وزن کشی کنم؟🤔

🍀فردا چهارمین روز کالری شماریمه...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

@tamana366  

عزیزم من 🎈🎈🎈هستم .فردا گزارش وزن نمیدم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
امضامو بخووووووون 😭😭

بازم سوال.سیب زمینی ونان گندم درروزچقدمجاریم بخوریم اخه کالری سیب زمینی زیادنیس گمونم ولی کربوهیدارتش زیاده وچاق میکنم؟!سیب زمینی اب پزمنظورمه

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
عزیزای من پیام استارتر برای همه شما 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 لطفا توجه کنید&nb ...

@aramesh18  

@yaldaهستم  

اگه میخواین عضو شین اینارو حتما بخونین

امضای استارتر 

و امضای منو هم حتما بخونین

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@بهنازی_۲۰     @همکلاسی18196     @شاااپرکم     @ملیکه   ...

خوندم گلم . کی بهت اعلام کنم کالریمو . فقط امروز ک واس من فست بود روز اول بود بیشتر خوردم😔یعنی دیگه حالم داشت بد میشد

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻