2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829438 بازدید | 290067 پست

@سمیه1396  

سلام عزیزم 🌸

امروز به زووووور و مشقت فرااااواااان کالریم رو روی 500 تا نگه داشتم 💪

صبحانه 👈 یکدونه خرما رطب

میانوعده 👈 عسل 10 گرم + شانه عسل حدود 5 گرم

ناهار 👈 نیمرو با روغن کم 40 گرم +گوجه

میانوعده 👈 هلو حدود 150 گرم + آلو حدود 15 گرم + عسل 7 گرم + نخودچی 12 گرم +کشمش 8 گرم + 2 قاشق از یک دسر

شام 👈 سیب زمینی آب پز 140 گرم + پیاز

جمع کالری 👈 375 (بقیش به خاطر اون دو قاشق دسره)

🚫آب بیشتر از 8 لیوان

🚫مولتی میخورم موقع خواب

🚫دو قاشق دسر به خاطری بود که تازه از خواب بیدار شده بودم و یکدفعه جلوم دسر سرد بود دیگه نتونستم جلوی خودم رو نگهدارم و دو قاشق خوردم(ولی دلم میخواست همشششش رو بخورم🤪مخصوصا که نزدیک پری علاقم به چیز های شیرین تا 100 برابر بیشتر میشه😐)

🚫دو قاشق دسر ناخونک نبود بلکه کم خوردن بود☺️

🚫امروز هم ناخونک نداشششتممم💪 دارم تلاش می‌کنم حتی به خوراکی های بدون کالری هم ناخونک نزنم و تا امروز که تونستم

🚫اگه عسل زیاد میبینی توی برنامم به خاطر اینه که هر موقع دلم حملهه به سمت خوراکی های شیرین میخواست به جاش آب عسل میخوردم

🚫امروز در برابر انواع شیرینی ها و از همههه مهمتر پشمک تونستم مقاومت کنم (قبلا با اینکه مثلا توی رژیم هم بودم  یک بسته پشمک خوراک یک روزم بود، چون سبک بود کالریش هم زیادی بالا نمیزد😅ولی الان با اینکه دلم به شدتتتت الاعظم پشمک میخواد نمیخورم) 

🚫ورزش هیچی انجام ندادم چون حال ندارم و  این سری هم میخوام خیلی روی خودم برای ورزش فشار نیارم ( 'وقت هایی که حال ندارم و توی دوران پری هستم استراحت میکنم یا یک ذرهه پیاده‌روی)

‼️‼️سمیه جون من الان شیرینی نمیخورم ولی توی عروسی یک کم زیاد میخورم دیگهههه😅الان فقط به امید روز عروسی دارم جلوی خودم رو نگهمیدارم😜

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
بله عزیزم چشم حتما رعایت میشه 🤗 گزارش امروز فست  صبحانه= چای + خرما + گردو= ۱۵۰ ناهار= مرغ+ ...

رژیمی_نمونه# 👌👌❤❤❤

استرس نداشته باش گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@pari95  

گزارش#  

کالری مجاز : ۵۰۰ کالری 

کالری مصرفی : ۴۹۸کالری

صبحانه : خرما =۴۰ کالری 

ناهار : شامی کباب+دل وجگرو سنگدان مرغ+نان لواش ۲کف+ بربری۱کف=۳۴۱کالری

شام : ۱عددتخم مرغ آبپز=۷۷کالری

میان وعده : ژله =۴۱کالری 

آب ۷ ۸لیوان 

ورزش ها :۳۰دیقه رقص+۳دیقه طناب+چالش چوب ۲×۳۰تایی+۱۵دیقه حرکات شکم 

عزیزان طبق قانون تاپیک فردا(یکشنبه ها) روز وزن کشیه.

اول صبح یکساعت بعداز بیدار شدنتون،دسشویی میرین .هیچی هم نمیخورین.حتی اب. خودتو وزن میکنین و نهاااااااایت آخر تا ساعت12 بازم میگم نهاااااااااااایت ساعت12ظهر بهم اعلام میکنین و منو تگ میکنین.

بعداز ساعت12 اعلام وزن کنین یا اصلا اعلام نکنین اخطار داره. دوتا اخطار بخاطر اعلام نکردن وزن باعث حذف از چالش و تاپیک میشه متاسفانه.  چون ماهم باید لیستتون رو تحویل بدیم.

اینجوری برام مینویسین

نام 

وزن شروع

وزن این هفته

وزن هدف.

@همکلاسی18196  

@پفسه  

@ملیکه  

@مزرج  

@nafas7720  

اگه پریود هم بودین باز اعلام میکنین اونا رو که گفتم و جلوی وزن این هفته علامت 🎈  میذارین.

سه روز قبل از پریودی تون. توی دوران پریودیتون  وزن نمیکنین.ولی اعلام میکنین اونجوری ک گفتم با اون علامت.

مرررررسی

گزارش#  

@tamana366  

سلام وقت بخیر

کالری مجاز ۵۰۰

مصرفی ۵۰۴

اب ۱۰ لیوان 

مولتی ویتامین

چالش گروه آبی

ورزش : ۴۰ دقیقه پیاده روی +۳۰ دقیقه حلقه لاعری

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
افرین عزیزم خیلی عالی بود🌼🌼🌼❤ گزارش_نمونه# 👌🏻👌🏻👌🏻

مهدیه جونم، منم فردا وزن کشی کنم؟🤔

🍀فردا چهارمین روز کالری شماریمه...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨

@tamana366  

عزیزم من 🎈🎈🎈هستم .فردا گزارش وزن نمیدم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
امضامو بخووووووون 😭😭

بازم سوال.سیب زمینی ونان گندم درروزچقدمجاریم بخوریم اخه کالری سیب زمینی زیادنیس گمونم ولی کربوهیدارتش زیاده وچاق میکنم؟!سیب زمینی اب پزمنظورمه

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
عزیزای من پیام استارتر برای همه شما 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 لطفا توجه کنید&nb ...

@aramesh18  

@yaldaهستم  

اگه میخواین عضو شین اینارو حتما بخونین

امضای استارتر 

و امضای منو هم حتما بخونین

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@بهنازی_۲۰     @همکلاسی18196     @شاااپرکم     @ملیکه   ...

خوندم گلم . کی بهت اعلام کنم کالریمو . فقط امروز ک واس من فست بود روز اول بود بیشتر خوردم😔یعنی دیگه حالم داشت بد میشد

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻