2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829438 بازدید | 290067 پست
این مال دیروز بود  شاممو هم مشخص شد چی بخورم بهت گزارش امروز میدم دیروز ورزش نکردم  امرو ...

عزیزم نشد تگت کنم.پیام بامداد خمار جون

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

لطفا توجه کنید 

💟سرگروه های عزیزم لطفا همه ی بچه های گروهتون رو تگ کنید و بگید خوندن👈🏻👈🏻 قوانین تاپیک  اجباریه لطفا همه بخونید و حتما لایکش کنید که به معنی قبول قوانین تاپیک هست 

💟توضیح جامع رژیم که تو امضام هست رو هم به روز کردم عکس های جدید پروفایل رو گذاشتم و سرگروه های جدید تگ شدن   

💟دیگه از فردا تا یک مهر ماه عضو جدید نمیگیریم حتی اگه جا داشته باشید 

💟فردا میخوایم چالش جدید رو شروع کنیم 

💟لطفا دیگه از فردا کسی نباشه که تاپیک توضیح رو نخونده باشه نگید قبلا و پارسال خوندم خوندنش اجباریه من هم از صبح وقت گذاشتم و دوباره تاپیک جدید زدم و توضیحات رو نوشتم لطفا با دقت هم بخونید نیم ساعت هم وقتتون رو نمیگیره

💟💟💟☮️💟☮️دوتا  مورد رو هم بگم که نشد تو قوانین اصلاحش کنم همینجا بهتون میگم 

مورد ۶ منظورم این هم بود که اگه تغییر برنامه یا هرررچی داشتید اول باید به سرگروهتون بگید نه به من چون سرگروه بیشتر در جریان رژیمتون هست 

مورد آخر اگر کاهش نداشتید اول باید برید موارد کم نشدن وزن رو بخونید ببینید کدومو دارید بعد اگه هیییچ کدوم رو ندارید سوال کنید چرا کم نشدم   

گزارش#  

@pari95    

گروه قرمز 

صبحانه نان سنگک چای شکر پنیر ۴۳۷ کالری 

ناهار پلو کباب تابه ای ۴۹۵ کالری

میان وعده طالبی کلوچه بستنی۴۴۰ کالری 

شام کوکو سیب زمینی یه تیکه و نان یک عدد گوجه۳۲۵ کالری 

جمع۱۷۹۳ مصرفی 

یه لیوان شیر مجاز در شیر دهی 

کالریمجاز ۱۷۹۰مجاز 

ورزش نداشتم ده دیقه پیاده روی 

رژیم شیردهی  

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 لطفا توجه کنید  💟سرگروه های عزیزم لطفا همه ی بچ ...

📣📣📣📣📣📣👆👆👆👆👆

@paytakht
@helma2121
@سینوس  

@sanabalam
@mahdis7393  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ببخشید عزیز دلم  خوش اومدی 💙💙🤗🤗 پروفایل و امضاتو هم عوض کن موفق باشی عزیزم 💪💙

ازکجاعکس،ابی بیارم عزیزم دانلودکنم؟فدات گلم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

@فانتوم  

پیام بامداد جون

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣

لطفا توجه کنید 

💟سرگروه های عزیزم لطفا همه ی بچه های گروهتون رو تگ کنید و بگید خوندن👈🏻👈🏻 قوانین تاپیک  اجباریه لطفا همه بخونید و حتما لایکش کنید که به معنی قبول قوانین تاپیک هست 

💟توضیح جامع رژیم که تو امضام هست رو هم به روز کردم عکس های جدید پروفایل رو گذاشتم و سرگروه های جدید تگ شدن   

💟دیگه از فردا تا یک مهر ماه عضو جدید نمیگیریم حتی اگه جا داشته باشید 

💟فردا میخوایم چالش جدید رو شروع کنیم 

💟لطفا دیگه از فردا کسی نباشه که تاپیک توضیح رو نخونده باشه نگید قبلا و پارسال خوندم خوندنش اجباریه من هم از صبح وقت گذاشتم و دوباره تاپیک جدید زدم و توضیحات رو نوشتم لطفا با دقت هم بخونید نیم ساعت هم وقتتون رو نمیگیره

💟💟💟☮️💟☮️دوتا  مورد رو هم بگم که نشد تو قوانین اصلاحش کنم همینجا بهتون میگم 

مورد ۶ منظورم این هم بود که اگه تغییر برنامه یا هرررچی داشتید اول باید به سرگروهتون بگید نه به من چون سرگروه بیشتر در جریان رژیمتون هست 

مورد آخر اگر کاهش نداشتید اول باید برید موارد کم نشدن وزن رو بخونید ببینید کدومو دارید بعد اگه هیییچ کدوم رو ندارید سوال کنید چرا کم نشدم   

سلام گلهای مانکن خودمم🤗🤗💙💙😍😍

این پست رو حتمااا بخونید

@barankhanomi  

@taniya1400  

@ماه_آسمون  

@setaesh  

@gayran  

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@مامان_الیساهستم2‍ 

سهیلا جون من متاسفانه از دیروز نت ندارم و تا فردا شب هم نت ندارم ان شالله دوشنبه گزارش میزارم الانم با هات اسپات نت گرفتم 

وزن هم که درجریانی فردا نمیتونم اعلام کنم ان شالله دوشنبه تو خصوصی بهت اعلام میکنم

@pari95  

گزارش#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
📣📣📣📣📣📣👆👆👆👆👆 @paytakht   @helma2121   @سینوس     @sanaba ...

عزیزم چرا من نمیتونم بعضی ها را تگ کنم؟مخصوصا اونایی که عدد دارن.بعضی دوستانم وقتی تگ میکنم مثل فانتوم پروفایلش عکس گروه بنفش را نشون نمیده که مطمئن بشم خودش، ولی تو پروفایلش که میرم عکسش بنفش

@فریماهی   @پریجون   @زی_زی_گولووو   
@شب_بیدارم 
@نارگلینا  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
چشم توی همون تاپیک وزن کشی؟

نه همین جا به من بگو. تگم کن حتما یا ریپلای

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
📣📣📣📣📣📣👆👆👆👆👆 @paytakht   @helma2121   @سینوس     @sanaba ...

من خوندم عزیزم

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
گزارش#   @pari95       سلام عزیزم  گزارش روز ۹۹/۴/۷ کالری مجاز ...

رژیمی_نمونه# 👌👌👌👌👌👌

باشه گلم🖒