2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
بدبختی اینه دلم ناسالمشو‌ میخواد دقیقا اون مزه ی فست فودیش رو‌تنم طلب می کنه😂😂😂

ای دل چشم سفید😂😂😂 یه مشت بهش بزن تا فکرای بد نکنه😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وای عزیزم خدا رحمتشون کنه تسلیت میگم خیلی سخته تو این کرونا 😢😢😢😑

مرسي مهديدجونم ممنونم🙏🏻🙏🏻

ببخشيد ديروز نشد بيام گزارش بدم 

گزارش امروزم

صبحانه دو كف دست نان و ٢ ق خامه و يك ق مربا خوري مربا و چاي شيرين

ميان وعده هندوانه يك برش و يدونه هلو

ناهار ماكاروني ٨ ق و يدونه ته ديگ سيب زميني و ٥ ق ماست و ٤ تا دونه زيتون

عصر چاي و حلوا ٥ ق🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

شام ٣ ق ماكاروني و يك ليوان دوغ

كالري مجاز ١٥٥٠

كالري مصرفي ١٥٠٠

اب ٣ ليوان

ورزشم هيچي

مهديه جون هم بدخوري كردم هم ورزش نداشتم

انشالله حال روحيم بهتر بشه برميگردم به رژيمم درست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم چند وقته حلقه میزنی ؟؟ من از ماه رمصون شروع کردم بعد ماه رمصان بیشتر کردم روزی یه ساعت یا ۴۰ د ...

تقریبا یه سال وخورده ای میشه گلم..زیادیش به بدنت آسیب میزنه روزی دوتا ۱۵ دقیقه حلقه بزن عزیزم..

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
مرسی عزیزم،😘 ایشالله موفق باشی،

قریونت 😊😘

مرسی عزیزم وهمچنین شما🙏☺

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

انگیزه#  

ما هم میتوانیم💪💪💪💪 

چقدر کمرش نسبت به قبلش باریک و شکمش صاف شده😍

یه خورده چالش ران بره، عالیی میشه😁...ولی به اندامش میاد

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مهدیه24  سلام سرگروه جونم وقتت بخیر عزیزم شرمنده اگه میشه من امشب گزارش ندم امروز رژیممو رعایت نکردم بعد مدت ها فامیل خونه جاریم دعوت بودیم دیگه کالریم زد بالا انشالله فردا حسابی ورزش میکنم کالری اضافیمو میسوزونم 😍😍😍😍😍 اگه میشه اخطار ندی بهم 😂

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
همین دلیل اصلی شکم‌ اوردنه

مگه فرق داره ناهار باشه یا شام؟

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
خوردم هم نهار هم شام یادم میره بگم🙈😊 اره دیگه ۱۲۰۰ مال خودم ۵۰۰ هم نی نی

👌👌👌از دفعه ی بعد،  بنویس جون عمت..