2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832815 بازدید | 290067 پست

@pari95  

سلام 

امروز خام گیه خار بودم تاحدودی

ناشتا اب لیمو واب

صبحونه مویز...چای...خرما

میانوعده هلو...شلیل...بعد از ظهر هندوانه الوچه

نهار سالا دفصل با گردو و کشمش

شام سینه مرغ ابپز با سالاد

آخرشب شیر

ورزش پیادهروی 30دقیقه

سلام عزیزم ✍گزارش امروز ۵ تیر روز چهارم رژیم شوک ✍رژیم طبق کالری روزانه ۱۰۰۰ کالری کالری مصرفی ۱۰ ...

سلام گلم🌸

تو هم که پری شدی  تو شوک..🤨

بازم خوبه کالریت را حفظ کردی👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لنا جان امضامو بخون

سلااام سرگروه جوووون

گزارش#  

صبحونه=۱نون سوخاری+۱پنیر+۲ خرنا=۲۰۰

میانوعده:بستنی خودم پز=۱۵۰

ناهار=عدسی یک لیوان=۳۰۰

میانوعده=هندوانه نیم کیلو=۲۰۰

شام=۵ قاشق قورمه سبزی=۲۵۰

میوه بعد شام هندوانه و طالبی=۲۵۰

جمع کل=۱۳۰۰

چالش#  

آب=۱۰

پلانک و شنا هر کدوم ۱۰ تا

حلقه ۵ مین

پیاده روی نیم ساعت

ماسک صورت =ماست

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           

@negiiin1379  

#گزارش

صبحانه:پنیر یه قوطی کبریت+نان سنگک دو کف دست+،چای یه لیوان +سه عدد خرما=۲۱۹ کالری

ناهار:کتلت دو تکه +دو کف دست نون سنگک+سبزی خوردن=۵۳۵ کالری

شام :آش جو ۸ قاشق=۲۰۰ کالری

میان وعده:موز یک عدد+گیلاس ۲۰ عدد+خیار دو عدد+شیر یه لیوان=۳۰۹ کالری

چالش آب ۸ لیوان

کالری مصرفی:۱۲۶۴

کالری مجاز:۱۲۸۰

چالش حذف قند💙

چالش دراز نشست💙

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪

گزارش#  

@شیرین_آردا  

ص کره و مربا هرکدوم ۱ قاشق با ۳ کف دست نون لواش

ن ماکارونی ۱ لیوان با ۳ ق سالاد شیرازی

م و چای با دوتا قند

ش ۶ تا پاچین

مجازو مصرفی ۱۳۴۰

چالشا انجام 

آب ۸ ل 

ورزش ۳ ساعت پیاده روی 

قدرتی فعلا نمیتونم مریض احوالم 

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘

بچه هاا شل کاری نکنید،، گزارشاا را رد کنیدد 👹اخطار در کمین تون هس...

@khanomekhone  

@mahgoliiiii  

@ani2020 

@بدبخت_عالمم  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ورزش روز هوازی و قدرتی ۱۵دقیقه حلقه زدم حرکت چرخش با چوب دوتا۳۵تا حرکت چرخش پهلودوتا۳۵تا ...

عالیه دوستم👌👌👌👌

این ماه ببینم چقدر دور کمرم با ورزشا تغییر میکنه.حلقه رو میترسم بخرم فقط یک طرف بزنم یه وری بشم😫

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز