2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829369 بازدید | 290067 پست
خرابه بنظرم یکی دیگه بزن 

۳ تا زدم 😭😭😭😭🤕🤕🤕

دیگه ندارم خوبه برم رازیانه دم کنم چاره ای نیست انگار 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم عزیزم، انشاءالله هر چه زودتر مامانت بهبودی کاملو بدست بیاره و شفای عاجلشو از خدا میخوایم، ...

فداتشم ممنون ازدعایت انشاءالله خوب میشه🙏🙏🙏بازم ممنون به یادم بودی😘😘

@مامان_الیساهستم2     صبحانه : نان و حلواارده (۳۴۵ تا) ناهار : ته چین (۳۲۰ تا) شام : حاض ...

افرین پیشرفت کردی مجازتو بالا نزدی😄.

ولی پلو رو داشتی باز.

کیک هم ک داشتی.

اینارو باید محدود کنی عزیزم اگه میخای زودی ب نتیجه برسی.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
چرا عزیزم بارداری مگه ؟  باشه گلم ممنون ❤️

نه گلم برای کیستام اومدم که گفت دیگه صد در صد باید اقدام کنی از همین ماه باید اقدام میکردم اما به خاطر مسافرت و عمل کنسل شد موند ماه دیگه ازمایش و اینا میدم مامانم خونمونه بامیلاد صحبت میکنه راضی شه یکم راضی شده اما استرس و ترس داره وقتی فهمید مشکلمو راضی شد اما میگه فقط برای یه ماه اقدام میکنم دعوا داریم 😶😶😶😶😶  خدا کنه با ماه اول بگیره با این داروهایی که میخواد بهم بده 😭حالا هر جور که صلاح میدونی من فعلا سرم شلوغه  حرف یه هفته ده روز نیس یا ستایش جان سرگروه باشه تا وقتی میام یا کلا یه سرگروه دیگه انتخاب کن بخدا شرمندتم وضعیت روحیمم تعریفی نداره 

گروه آبی 💙وزن شروع ۶۱.۶۰۰ وزن هدف ۵۵ شروع رژیم ۹۹.۷.۱
🔴🔴🔴🔴🔵🔵🔵🔵🔵 بچه ها یکشنبه چالش جدید داریم برای انگیزه  سه شنبه ۱۰ تیرماه هست و روز ...

وای الهه جون به شدت موافقم👌🏻👌🏻👌🏻❤

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
۳ تا زدم 😭😭😭😭🤕🤕🤕 دیگه ندارم خوبه برم رازیانه دم کنم چاره ای نیست انگار 

نه بابا حالا صبر کن دوروز دیگه بزن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
افرین پیشرفت کردی مجازتو بالا نزدی😄. ولی پلو رو داشتی باز. کیک هم ک داشتی. اینارو باید محدود کنی ...

وای اره😆😆

نمیشه عاخه🥺 سخته😢 جور نمیشه اصن😭

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
شیرین جون سرگروه خوبمون مسواک زدن  و ماسک زدن به صورت رو به عنوان چالش گذاشتن. حتی شده روزی یکب ...

اها همون مسواک زدن خودمون.

وای من ی شب مسواک نزنم حس میکنم دندونام میخارن😀.

چالش_زیبایی#   هم بخونین. 

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام گلم  ۱۴  روز شایدم بیشتر عقب انداختم  دوتا تست زده بودم که منفی بود و کلا خط من ...

پری جون بی بی چکت خراب بوده یا تاریخ گذشته 

با یه مدل دیگه تست بده

منم برام پیش اومده اینجوری شده وباردارم نبودم

حالا هرچی صلاح وقسمتت باشه عزیزم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ای وای چرا ؟ شکسته بود دستش ؟  انشاالله زود خوب میشن عزیزدلم 😘❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت برم😘شکسته بوددکترا موقع پلاتین گذاشتن حرارت دادن سوخته البته اینم دخترخالم که پرستاره گفت وگرنه مانمیدونستیم موقع پلاتین رگ دستوبادستگاه میسوزنن 😓

وای اره😆😆 نمیشه عاخه🥺 سخته😢 جور نمیشه اصن😭

وای ببین کی اینجاس

چطوری مرضیه جونم خیلی وقته ندیدمت