2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
لنا جان امضامو بخون

سلام عزیزم.ببخشین من امروز خونه مادرشوهرم بودم .گوشیم یادم رفته بود ببرم تازه الان رسیدم خونه

گزارش# امروز

صبحونه=۱نون سوخاری+۲خرما+۱پنیر=۲۰۰

ناهار=۵کتلت+۵قاشق قورمه سبزی +۱۰زیتون=۸۰۰

عصرونه=۲ خرما+۱ لیوان شیر=۱۵۰

شام=کباب جوجه ۵ تکه+۱لیوان دوغ+۱۰ زیتون=۴۵۰

میوه=۱شلیل+اموز+۲زردالو+چهل آلبالو+۱۰آلوچه=۲۵۰

جمع کل:۱۸۵۰

کالری مجاز:۱۳۰۰

خیییلی سعی کردم کم بخورم ولی نشد😐😐

چالش#  

آب و دمنوش=۱۲

ماسک ماست همین الان رو صورتمه

مسواک صبح و شب

پیاده روی ۲۰ مین

فقط الان تونستم چن تا شنا برم 

ببخشید عزیزم دیگه بیشتر از این نتونستم انجام بدم  یعنی اونجا دیگه روم نمی شد😥😥

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
@شیرین_آردا     سلام شیرین جون. امروز نبودید. خونه مادرتون خوش گذشته حسابی.  اینم ...

سلام عزیزدلم بعله همین الان وقت کردم گوشیمو ببینم😂 

گزارشت عالیه😍😍😍😍

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#   @شیرین_آردا       ص: پنیر خامه ای+نان تافتون+مویز+چای=۹۳/۳ ن ...

نون خامه ای؟!

تافتونم خیلی میخوری. کمش کن یکم. هروعده نون داری

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#   @شیرین_آردا     ص تخم مرغ نیمرو  تقریبا ۱ عدد با دو کف دست نان م ...

قدرتی هم برو گلم😘

گزارش# @شیرین_آردا   کالری مجاز👈1340 کالری مصرفی👈1340 مصرف اب👈نشمردم اما زیاد خوردم ...

شیر کاکائو چی میگه؟! اما اگه خانگیه اشکال نداره🧡😘

😎😎😎 تا الان تعارف کردیم نشده چیزی که خودمون میخوایم از الان به بعد درست زندگی کنیم برا خودمون

چه عالی...کاش منم به این مرحله ای که رسیدی برسم ❤❤❤❤

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
سلام وقتت بخیر عزیز صبحانه و میانوعده ۲کف لواش با پنیر و گوجه و خیار ۲۷۰ نهار ۲ کف لواش با پنیر و ...

سلام گلم فقط شام پلو نخور عزیزم. 

سلام مهدیه جون سرگروه گلم خوبی گزارش#  روز چهارشنبه   کالری مجاز۱۳۸۰      کالری مصرفی۱۳۸۲         @مهدیه24    خیلی گیلاس خوردم دیگه شام نخوردم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
گزارش#   @شیرین_آردا     صبحانه: پنیر یک سهم + نان لواش یک کف =103 کالری میا ...

رژیم نیستی نه؟! 

الهه جون ممنون بخاطر همه لطف و محبت ات و روش و راه درست لآغر شدن بهم یاد دادی مثل معلم کلاس اولی🤩🤩من مدتی از گروه می رم ولی بهت قول میدم راه مو ادامه بدم و موقع ای برگردم ک تثبیت بشم، خیلی زیاد ازت ممنون ام امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق باشی به همه خواسته های قلبیت برسی و بچه های گل ات رو در بهترین ها ببینی ،

🌹سمیه جان ازشما خیلی ممنون خانم اکتیو و فعال چون من اول راه مو باشما شروع کردم امیدوارم شما هم همیشه تو زندگیت موفق باشی گلم ❤❤

و شما سپیده مهربون خیلی ممنون بابت همه زحماتت گلم‌ امیدوارم شما هم در زندگیت موفق باشی و به بهترین های زندگی برسی، با اجازه شما عزیزان مدتی خاموش دنبال میکنم تایپیک خوب بامداد خمار رو ، خداحافظتون عشقولیا

@بامدادخمار @سمیه1396 @sepiiiiiideh  

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌