2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829433 بازدید | 290067 پست
عزیزم چرا هیچکس جواب نمیده 

میان گلم لابد انلاین نیستن

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
 همش ۲ لیوان اب🥴 ورزشات حرف نداره👌👌👌👌

قربون تو عزیزم😍😘

نه بابا از صبح زیاد  میخورم ...بعد ورزش رو گفتم دولیوان😁

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم @سمیه1396      گزارش#   ‍ ‍   من گیج زده بودم تازه ...

سلام گلم🌸 فست یادت رفتههه بود.   😐

😂😂😂 بازم خوب جایی جلوشوو‌گرفتی👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
میان گلم لابد انلاین نیستن

اخه نمیدونم به کی بگم اینجا چیکار کنم 😂

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
اوتمیلو تو اینجوری میدرستی؟؟  جو پرک معمولی میزنی؟؟

اولین باره درست میکنم

تو اینترنت هرچی چرخیدم اینجوری زده بود طرز تهیه شو

آره دیگه جو پرک میریزم

حالا فردا امتحان میکنم نتیجه رو اعلام. میکنم

اگه خوب شده بود میگم که تو هم درست کنی

سلام گلم🌸 فست یادت رفتههه بود.   😐

سلام عزیزم منم میخوام بیام گروهتون😁

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

گزارش#  

@شیرین_آردا  

صبحانه: پنیر یک سهم + نان لواش دو کف دست = 129 کالری

نهار: نان لواش دو کف دست + خورشت بامیه چهار قاشق + بامیه پخته 4 عدد = 149کالری 

شام: تخم مرغ آپز یکی + گوجه یکی + خیار یکی + نان لواش دو کف و نیم =176 کالری

میان وعده شام: لیمو ترش ریز = 5 کالری 

کالری مصرفی:459 کالری 

آب 7 لیوان 

ورزش 🧡👇👇👇

پیاده روی نیم ساعت عصر نیم ساعت شب = 180 کالری سوزانده 

ورزش قدرتی لاغری شکم = 74 کالری سوزانده 

چالش چوب انجام شد 

چالش پلانک انجام شد 

چالش مسواک انجام شد 

چالش شنای زمین انجام شد 

🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

مدیونی بگی اینا چقد بامیه میخورن 😂😂😂 مامانم یک روز دو روز غذای خوشمزه و گوشتی درست میکنه بعدش با بامیه انتقام میگیره🤣🤣🤣 عذاب وجدان دارم به خاطر خوردن نان لواش زیاد 😓😓😓 این ورزش قدرتی با اینکه خیلی زیاده اما کم کالری میسوزنه لنتی🤔😒😒😒 

چطور بید ننه؟؟؟؟

@سمیه1396       سلاااااامممم ب سرگروه دوست داشتنی و مهربون خودممممم🤗🤗🤗❤❤🤗🤗 ...

سلام گلم🌸

باریکلاااا👏👏👏 

کارت.بیسته# 👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
قربون تو عزیزم😍😘 نه بابا از صبح زیاد  میخورم ...بعد ورزش رو گفتم دولیوان😁

😂😂😂😂👌👌😂😂

@سمیه1396     ورزش دمبل و رقص، آب۷، مجاز۵۰۰، مصرف ۵۶۰

افرین 👏👏👏👏👏

رژیمی_نمونه#  💪💪💪💪