2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست
یاخدا صبحونه پلو خوردی؟😃. صبحونه رو سعی کن تخم مرغ یا پنیر و شیر بخوری. ک سالم و مقوی باشه. نون ه ...

چشششم عزیزم فردا فست هستم💪💚

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
بچه هاا📣📣📣📣📣کمک من خودم کرفس ندارم دوستم داره کرفس را دانلود میکنه میگهه کد میخاد؟؟ چه ...

یعنیی هیچکییی کرفس نداره👿👿👿

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره از بس علیخانی حرف میزنه لهنتی😕 منم هی چیک چیک تخمه شکستم آخر دیدم وای بر من چ خاکی بسرم شد کالر ...

😂😂😂😂😂ماه عسلیش میکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
😂😂😂😂😂ماه عسلیش میکنه

سوالموو جواب بده مهدیههه .. پست بالایی

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ببین اگه نیست کپی کنم

خیلیی خوب بود 

مثل همیشه عالی 

دمت گرم👌🏻👌🏻👌🏻💛

بعضی وقتا عکس که میذاریم اگه ویرایشش کنیم عکس حذف میشه😦

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
@مهدیه24     #گزارش دوشنبه99/4/2...... صبحانه👈دو کف دست نان لواش سبوسدار+نصف قوطی ...

سلام قشنگم

همه ی گزارشت عالی بود

افرین گلم👌🏻👌🏻💛

فقط کالریتو باید کامل پر کنی به مرور وزنت استوپ‌میشه

@سمیه1396  

گزارش#  

صبحانه:23گ شیره انگور+16گ پنیرخامه ای+33گ نون خشک+نصف لیوان شیر پرچرب

میانوعده:8 گرم پسته+1خیار+10تادونه گیلاس

ناهار:1سیخ جوجه کباب+40گ کوبیده(بدون نون؛بدون برنج)

میانوعده:2تا لیوان چای تلخ+3تا دونه زردآلو

شام؛40گرم نون خشک+18گ پنیرخامه ای+19گ شیره خرما+222گ شیر پرچرب

مجاز:1275

مصرفی:1311

ورزش:چالشام استراحت بودن منم استراحت کردم😆

یه آقایی گفت پس چرا شکمت بزرگ شده حواست هست؟!!!!😕😦😨

آب 10تا لیوان

مولتی خوردم

بیوتین خوردم

منکه اینقدر چالش شکم میرم پ چرا تغییر نمیکنم؟تازه شکمم بزرگترم شده من چالش درازو نشستم ترکیبی با چالش شکم میرم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
گزارش#   @شیرین_آردا     صبحانه: پنیر یک سهم + نان لواش دو کف دست + شیر یک لی ...

عزیزم چون هم گروهیم بهت میگم که بهتر پیش بری همیشه روزی که برنج میخای بخوری بیشتر از دو کف دست نون نخور شبم نون نخور ساقه طلایی هم فقط نشاسته و شکر خالی هست یعنی عامل اصلی چاقی هندونه هم قند داره کمتر باید بخوری موفق باشی بازم هر چی سرگروه عزیزمون بگه همون و انجام بده 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
۳۷ سالمه با سه تا بچه ،از اولش که ۵۸ کیلو بودم مسخره ام کرده تا الان ،باورت نمی شه الان ۸-۹ ساله عرو ...

جوونی که ماشاالله خدا حفظتون کنه

💛💛💛🌼

خیلی راحت میتونی همون ۵۸ بشی اعتماد به نفست زیاد بشه

حالا برای چی خونه اقوام نمیری

کلا عروس نمیبرن😒😧؟

گزارش#

@شیرین_آردا

ناشتا👈دارچین و آبلیمو

صبحانه👈پنیر+نان=125

ناهار👈خوراک لوبیا+نان+دوغ=434

شام👈ماهی کباب شده+نان+سبزی خوردن=350

میان وعده👈شلیل+آلو+خریزه+قهوه=280

ورزش👈30 دقیقه پیاده روی، 15 دقیقه حلقه

چالش نارنجی رو هم انجام دادم

کالری مجاز =1340

کالری مصرفی=1191

عزیزم میشه برا پر کردن کالریم چون تا دیر وقت بیدارم کاهو و هویج بخورم؟

طالبی .

خیار. 

زردآلو

نان تیری 

دمپختک گوجه

ترشی سیر

موز

بال مرغ کبابی.

سینه مرغ کبابی.

کالری  کل ۱۳۷۶.... کالری مجاز ۱۴۰۰.

@مهدیه۲۴

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
. طالبی . خیار.  زردآلو نان تیری  دمپختک گوجه ترشی سیر موز بال مرغ کبابی. سینه مر ...

عزیزم گزارشت رو بهتر بنویس

این نمونه گزارش ها رو ببین اینجوری

گزارش#  

گزارش_سرگروه#  

@شیرین_آردا  

گزاااااااارش#  

صبحانه اش ماست 168کالری 

ناهار ساتدویچ مرغ +پیاز خام 605

میان وعده انبه 191

شام سالاد بدون سس +ماست +دو تا تخم اب پز +شیر +عسل 424

جمع کالری 1389

کالری مصرفی 1400

یک ساعت و نیم پیاده روی 

یوگا 

20دقیقه حلقه 

15دقیقه قدرتی 

17شنا 

اسکات 80 

پایان

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
بچه هاا📣📣📣📣📣کمک من خودم کرفس ندارم دوستم داره کرفس را دانلود میکنه میگهه کد میخاد؟؟ چه ...

موبایلشو وارد میکنه کد به موبایلش ارسال میشه

نصب میشه

اگه نمیشه یه شماره دیگه بزنه