2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826877 بازدید | 290067 پست
امیدوارم همینجور بشه چون واقعا تو ذوقم خورد

میشه .صبر داشته باش 

برای چیزی که میخوای تلاش.کن#  حتما بهش میرسی بدون شک ولی به زمان نیاز داره 💪💪💪❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پری جون میشه شما جواب منو بدین؟؟؟؟ من چ کار کنم نه سمیه جون هست نه الهه!!🤕

ندیدم عزیزم چی پرسیدی ؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان هیچکس اینجا نمیتونه جواب منو بده یعنی؟؟ خواستم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم. چطور میتونم ...

چقدر اضافه وزن داري 

صفحه اول و امضاي اسي رو كامل بخون متوجه ميشي عزيزم

معلومه که درستههههه کاهشت مبارک گلی😘😘😘😘😘 ببینم هفته بعد چیکار میکنی😍😍😍😍

وای مرسی😍😍😍😍😍😍😍😍😍

باشه میترکونم حتما😍😄😄😄😄😄

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
عاقاااا یکی جواب منو بدههههه گناه دارم 😓🤕... بخوووورم نخوووررررممم🙄😑 شروع کنم رژیم شوک رووو! ...

اگه دو هفته با وجود رعايت رژيم غذايي و ورزش استپ بودي شوك بگير 

در غير اين صورت نه

چقدر اضافه وزن داري  صفحه اول و امضاي اسي رو كامل بخون متوجه ميشي عزيزم

من کامل خوندم عزیزم.اون تاپیکی که گفتن وزنو قد وارد کنید قفله. امروزم که یکشنبه ست. من الان وزنم ۷۴ 

وزن هدف ۶۱

قد ۱۶۸

گروه نارنجی🟠 تاریخ شروع۱۳۹۹/۴/۱ 🟠 وزن اولیه۷۴ 🟠 وزن هدف نهایی۶۱ 🟠 هدف اول۷۰ 🟠 هدف دوم۶۸ 🟠 هدف سوم۶۵ 🟠 هدف چهارم۶۱.به یاد داشته باش که برای سالم بودن لزومی ندارد ۳ تا ۵ روز در هفته ورزش کنی. برای سالم بودن غذا‌هایی که می‌خوری و رفتاری که با بدنت داری اهمیت دارد... تناسب اندام یک مقصد نیست بلکه یک روش زندگی است.
اگه دو هفته با وجود رعايت رژيم غذايي و ورزش استپ بودي شوك بگير  در غير اين صورت نه

آره عزیزم...چهار هفته اس 

رعایت کردم خیلییی

ورزشم زیاد کردم تازه🤕

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
شوك بگير پس

باشهههه💪

پس برررم خودمو خفه کنمممم😎😆😆😆😆

این بار دومه ک شوک میگیرم

اون دفه روز اول حالممم از هرچی غذا بود بهم میخورددد😁😆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من کامل خوندم عزیزم.اون تاپیکی که گفتن وزنو قد وارد کنید قفله. امروزم که یکشنبه ست. من الان وزنم ۷۴& ...

١٣ كيلو اضافه وزن داري ميشي گروه نارنجي

ببين سرگروه نارنجي كيه تگش كن بهش بگو ميخواي تو گروه باشي

کاهشت مبارک گلم

چزا کاهش من مبارک نبود😢😅

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
مگه نگفت پریودی وزن نکنید انگیزتون از دست میره خب معلومه کاذبه دیگه اصلا وزن نکن هفته بعد یکشنبه وز ...

من همیشه وزن می کردم ومشکلی نبود،امروزوزنم بالابود،دیگه وزن نمی کنم