2777
2789
عنوان

از بدیای شوهر رفیق باز

252 بازدید | 12 پست

امروز روز یاداوری رفتارای سمی شوهرمه

وای بچها ما تازه خانه دار بودیم رفته بودیم شمال خلاصه یک چند تا ماهی خریدیم گفتیم ایشالله باهم سریع بعدی ک اومدیم ببریم کباب کنیم بخوریم

بعد من خیلییی هوس ماهی کرده بودم ولی خب چون همچین قراری گذاشتیم دیگه درستش نکردیم!

بعدش من رفتم شهر مامانم اینا من شهر غریب زندگی میکنم شوهرم مرتب ماهیا رو ورداشته بود با دوستاش کباب کرده بود خورده بود

و من هنوز ک هنوزه چشمم توی اون ماهیاست هزار بارم بهش سرکوفتشو زدم بعدش منو برد ماهی بیرون بخوریم از دلم در بیاد ولی اصلا از دلم در نیومده

یعنی واقعا یاد کارای شوهرم میوفتم گریم میگیره

الانم بغضم گرفت

من ماهی نخورده ک نیستم من سر احترامی ک نذاشت عصبی شدم و کینه شد برام

بعد مشاور میگه سعی کنین حل کنین خب این الان به غی فراموشی چطور باید حل بشه

کاربری دست ۲ نفر بوده و هست دوستان 

ماهی رو نگه داشتی که سری بعد که رفتی شمال ببری کباب کنی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوار من انقدر ر کارای بدتر کرده این درمقابلش خنده دار بود

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

حتی اگر با دوستاش میرفتن ماهی میخریدن ناراحت نمیشدم

یا حتی اگر بهم زنگ میزد میپرسید ک اجازه هست اینارو درست کنم

ولی....

ببین بستگی به خودت داره بخوای این کینه کهنه زو فراموش کنی یا نه

فراموشش کنی و ببخشی حال خودت بهتر میشه

هرچند من خودم خیلی چیزا دلمو شکسته یادم میوفته خییییلی عصبی میشم اما کاری از دستم برنمیاد 🥲

کاش بتونیم این کینه هارو از قلبامون دور بریزیم حداقل خودمون آروم شیم

ماهی رو نگه داشتی که سری بعد که رفتی شمال ببری کباب کنی؟

نه ماهیوخریدیم گفتیم سری بعدی ک رفتیم بیرون کباب کنیم

اون روز جوجه برده بودیم بیرون

شوار من انقدر ر کارای بدتر کرده این درمقابلش خنده دار بود

ببین شوهر منم خیلی کارای بدی کرده یک نگاه به تاپیکام بکنی میفهمی

ولی اصلا بعضی چیزا برام هضم نمیشه مثلا اون ماهیه

کاش به جای اون مرغا که برده بودیم بیرون کباب کنید بخورید چون هوس کرده بودی ماهی میبردید یه برنج هم کنارش درست میکردی

ما هر بار بیرون میریم چیزی که من دلم هوس کرده رو میخریم

واقعا رفیق باز بودن هم کلی خرج داره نه تنها تورو ناراحت کرد که اون ماهی هارو تنهایی خوردن با اینکه میدونست دلت هوس کرده بلکه کلی هم خرج کرده برا شکم رفیقاش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛