2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829321 بازدید | 290067 پست
سلام عزیزم، وزن اولیه:۱۰۵ وزن هفته قبل:۹۶/۶۰۰ وزن الان:۹۵/۶۰۰ هدف:۶۴

سلام گلم افرین 

مبارکت باشه❤❤❤❤

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کالری مجازم۱۳۸۵ هست ومن ۷۳۹ مصرفیم بود البته ۱ ساعت هم با تردمیل پیاده روی داشتم تا شب هم ۴۵۰۰ قدم ر ...

👌🏻👌🏻👌🏻خوبه گلم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بالاخره اگه میخوای اینجا باشی باید قوانینو رعایت کنی عزیزم 

نگین جان منو حذف کن 

ببخشید تو این مدت اذیتت کردم 

حلالم کن عزیزم 

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
نگین جان ی چیز دیگه من هر کاری میکنم کالریم پر نمیشه. حس فول بودن رو دارم اکثر اوقات، آجیل و لبنیات ...

عزیز دلم چطور نمیتونی پر کنی اخه ۴۰۰ تا نهار بخور ۳۰۰ تا صبحانه و دویستا شام بقیه میان وعده شیر خرما بخور اخر شب اجیل های بو نداده کالریشون بالاست من موندم چطور پر نمیکنی من با ۱۰۰۰ کمم میارم 

سلام به همگی😘💐

@سمیه1396

@sanaz718  

وزن امروز ۶۸/۴۰۰

وزن#

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
سلام عزیزم، وزن اولیه:۱۰۵ وزن هفته قبل:۹۶/۶۰۰ وزن الان:۹۵/۶۰۰ هدف:۶۴

عزیز هفته قبل گفتی ۹۶/۵۰۰  🤔

کدوم درسته؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 بچه ها لطفا وزناتون بفرستید @جیگل۷۴     @فقطخداجون     @ ...

سلام عزیزززم 

امروز روز سوم 🩸هستم و وزنم ۶٢/٧٠٠ 

وزن کردم تا ببینم چقدر افزایش داشتم تو تثبیت🌺🌺🌺🌺

گروه طلایی🌺تثبیت🌺حس بعد از موفقیت را با هیچ چیزی نمیتوان عوض کرد😍
خخخخخ عکس دوباره جدید رو 😅 نگو که اشتب فهمیدم 

نه همون بود

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
مرسی عزیزم،😘😘 من وزنم و ضبدر ۲۰منهای۲۰۰میکنم،بعضی وقتا تا ۷۰۰میبندم ،دیروز  مهمون داشتم ،واق ...

سعی کن طبق تایپیک پیش بری که بعدا به مشکل نخوره کاهشت