2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829321 بازدید | 290067 پست
محدثه جان اولا که۲ شب وقت گزارش نیس چون تاپیک دیشب قفل بود چند ساعت اخطار نمیدم دوما فست نمیگیری ؟ س ...

فست یادم نبود نگین میشه من عصر بهت گزارش وزن بدم؟چیزی نخوردم دیر بیدار شدم میشه دوتا دونه خرما خوردم داروخونه هم بهمون دوره 

وای فای مون ضعیفه مجبور شدم وایسم با اینترنت شبانه بیایم ببخشید

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩
آرههههه🙈🙈🙈🙈 خیلی باید خودمو کنترل کنم تا عصری خوبم ها یدفعه انتحاری میزنم با این ورزشایی که میک ...

بالا بردن متابولیسمو از امضای الهه بخون واقعا تاثیر داره من خودمم اولا اینجور بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو تا پست بالا تر جواب گزارشتو دادم بخون 

خوندم 

دیر بیدار شدم‌ میشه عصر بهت گزارش بدم چیزی نخوردم دوتا دونه خرما خوردم برای.صبحانه ام 😭😭😭

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام🌹صبح بخیر

گزارش# وزن 

@pari95      

وزن اولیه             وزن الان.           وزن هدف

۸۰                           ۸۰                     ۵۵

از جمعه اومدم با شما عزیزم...فستم گرفتم ولی کم نکردم .ولی هفته قبل یکشنبه ۸۰/۶۵۰وزنم بود

فست یادم نبود نگین میشه من عصر بهت گزارش وزن بدم؟چیزی نخوردم دیر بیدار شدم میشه دوتا دونه خرما خوردم ...

محدثه بخدا دیگه دست من نیس اخطار وزن میگیری خداییش چند بار وزن دادی ؟؟؟ منم هر هفته لیست دادنی جلو اسمت علامت میزنم مشکل داره بخدا مام مراعات حالتو کردیم خودت بگو چند بار وزن دادی من شرمنده شم اگه مراعاتتو نکردم نمیشه بعد از ظهر برای وزن حتما باید ناشتا بود که خوردی دیگه من حرفی ندارم‌

@شیرین_آردا    

وزن#  

وزن شروع   هفته قبلتر  وزن هفته قبل   وزن الان    وزن هدف

۶۸.            ۶۲.۹۰۰.              🎈.              🎈            ۵۰

شیرین جان نمیدونم چرا پری اینقدر برام طولانی شده هنوز تموم نشده منم نتونستم وزن کنم ایشالا هفته بعد ☺️

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
وزنت رو با وزن هدفت بگو عزیزم  چند کیلو اضافه داری؟

من هفته پیش 64 کیلو بودم این هفته 63 شدم..خودم ترازو ندارم هروقت میرم خونه مامان وزن میکنم. هدفم هم 55 اینا هستش..کالری شمار نصب کردم روزی 1700کاریم هست که کمتر هم میکنم..بیشتر رو ناحیه شکم پهلوم میخوام کار کنم..ورزش هم تو خونه انجام میدم

محدثه بخدا دیگه دست من نیس اخطار وزن میگیری خداییش چند بار وزن دادی ؟؟؟ منم هر هفته لیست دادنی جلو ا ...

اشکال نداره بده دیگه ببخشید

هدف داشته باشی مطمئنا میخونی. یه پست بالاترو بخون ببین من چجوری کم کردم💪🏻

سلام کالری های امروزمن

صبحانه2عددخرما40کالری

نهار2عددتخم مرغ ابپز .سبزی خوردن.160کالری

میان وعده:یک لیوان شیرودوعدد خرما150کالری

شام ؛یک لیوان شیرویک قاشق کوچیک دارچین114کالری

یک عدد سیب قبل ازخواب75کالری

14لیوان اب

چالش چوب وپلانگ ونیم ساعت ایروبیک

کالری دریافتی:549

کالری مجاز:1400

من کلا غذام کمه اگه بخوام پرخوری کنم1400تامیخورم امروزم رژیم پروتین گرفتم