2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829323 بازدید | 290067 پست
بازم پلو😯. بقیش خوب بود عزیزم. اسمتو میذارم مرضیه پلویی😀. کاهشت کم میشه اینجوری گلم.خودتم میدون ...

وای سهیلا جونییی چیکا کنم خو🥺🥺😩😩 

ببشید گلم چش سعیمو میکنم بازم

😚😚😚😚

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اخطار مگه نگفتین ۳ شب پشت سرهم گزارش ندین اخطاره  چرا میزنین زیر حرفتون واقعا

عزیزم سه تا اخطار حذف هست گلم 

طوری نشده ک حالا اومدی گزارش دیشبتو  بزار 

من طبق قانون تایپیک پیش میرم 

ناراحت شدن نداره که گلم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ببخشید پرو فایل رو چطوری عوض کنم مثل شما ،البته من زردم

بزن  رو پروفایل  من ازش اسکرین بگیر دورش برش بزن بذار رو پروفایلت

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

منم همینجور که مطلعید پری هسدم😅

وزن اولیه ۷۹     هفته قبل ۷۵     این هفته 🎈    هدف ۶۶

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام سپیده جونم گزارش# وزن وزن اولیه       وزن هفته قبل      وزن ...

اشکال نداره عزیزم همین از استاپ خیلی بهتره 👍👍

مبارکه انشالله هفته ی بعد کاهشت بهتر میشه این هفته کربو رو یکم محدودترش کن♥♥

@pari95   سلام گلم صب بخیر  صبونه پنیر گوجه خیار  میان وعده عناب  ناهار سین ...

سلام گلم 

مجاز و مصرفی هم بنویس

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@شیرین_آردا‍ 

سلام

وزن شروع ۸۵

وزن هفته پیش ۸۴.۵۰۰

وزن الان ۸۳.۷۰۰

کم کردم یعنی😐😲😯شیرین درسته؟ بگو خواب نیستم😲

همیشه با ترازو بیرون میکشیدم مطمئن بودم دقیقه ترازوش الان دیروز ی ترازو خریدم با اون کشیدم انقدم یعنی کم شدم😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮

شیییررییییییین 😲😲😲😲بیااااا

روز پنجم پری ام هستم😶

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
@pari95     سلام وزنم تو ۴ روز رژیم البته ۲ روزشو ورزش نکردم دیروزم که فست بود یادم ...

حالا تازه شروع کردی 

این هفته رعایت کن حسابی و بعد از دستشویی و ناشتا وزن کن 

فست هم باش ❤❤❤❤