2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829686 بازدید | 290067 پست

[QUOTE=142249197]سلام عزیزان  من چطوری میتونم عضو بشم?چیکار باید بکنم?[/QUسلام عزیزم مسوول عضو گیری نینیگولو هستن هر وقت اومدن بپرسین ازشون 

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عه جدی ؟  باور کن تا دیدم با خودم گفتم چقدر لاغرین دیگه برا چی رژیم میگیرن 😨😨😨😨😨 پس از اون ...

عزیزم من از پشت پهلو دارم. اگه اونارو آب کنم از پشت یه عکس قبل بعد میدم ببینین تا چه حد بد بودم😬

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مشکلم اینه وقتی رژیم کالری شماری دارم دایما ضعف میکنم و اگه چیزی. نخورم عصبی میشم و تو رفتارم مشه ...

منم همینطورم مخصوصا ک بچم بازیگوشه خیلی انرژی میگیره؛ البته من الان پریودم ک اینقدر ضعف دارم در حالت عادی اینقدر اذیت نمیشم

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
عزیزم من از پشت پهلو دارم. اگه اونارو آب کنم از پشت یه عکس قبل بعد میدم ببینین تا چه حد بد بودم😬

باشه منتظرما ولی الان خیلی خوبی 😍😍😍😍😍

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
حالا که گذشتههه... فست امروزوو بچسب😉 گزارشت بد نبوده که عذاب وجدان بگیری😉 اتفاقا مصرف سبزیجاتت ...

سلام سمیه جون خسته نباشی‌فستو زدم نابود کردم😭مهمون برام اومد شرطی بازی کردیم سر پیتزا باختم و پیتزا خریدم مجبور شدم یه تیکه بخورم😢فستم شد ۸۹۱🙈 الان گزارشمو میفرستم

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
[QUOTE=142249197]سلام عزیزان  من چطوری میتونم عضو بشم?چیکار باید بکنم?[/QUسلام عزیزم مسوول عضو ...

ممنون عزیزم از راهنماییت😘

با لطف خدا و کمک دوستانی مثل شما وزن هدفم ۶۴  وزن فعلی:۶۹ و قدم :۱۷۰
با این کالری مصرفی، هنوزم گشنه ای🥴 برو‌ بخواب، تنها راهشه.. مگه قرار نبود کالاریت را کمتر ببندی ...

با چه اعتماد ب نفسی نشستم برنامه غذایی نوشتم کالری رو 500 بستم💩💩💩 شد

قرص آهن و مولتی ویتامینام تموم شده  قشنگ بدنم خالی کرده انگار

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚

روز فست

کاالری مصرفی 420

کالری سوزی ۴۵۰

—————————

پیاده روی+ والیبال

صبحانه: هیچی فقط اب💦💦💦💦

ناهار: تخم مرغ اب پز+ سیب زمینی ای پر+ کلم+ ۱ کف دست نان

🥔🥚🥬🍞

میان وعده: پفیلا🍿

شام: هندوانه🍉

🌸 به امید کاهش 💪💪💪💪🌸

@sepiiiiiideh  🌸🌸🌸

@مهدیه24 🌸🌸🌸

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون عزیزم از راهنماییت😘

قربونت گلم ننونستم تگشون کنم برات 

با چه اعتماد ب نفسی نشستم برنامه غذایی نوشتم کالری رو 500 بستم💩💩💩 شد قرص آهن و مولتی ویتامینام ت ...

برنامه غذاییت تو‌ حلقم 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش_سرگروه#   💚💚💚 روز فست کاالری مصرفی 420 کالری سوزی ۴۵۰ ————————— پیاده روی ...

سمیه قشنگ خوف میکنم گزارشاتو میبینم😱

سلام سمیه جون خسته نباشی‌فستو زدم نابود کردم😭مهمون برام اومد شرطی بازی کردیم سر پیتزا باختم و پیتزا ...

تا تو باشی شرط نبندی😂😂😂😂 چی بازی بود؟؟؟

قربونت گلم ننونستم تگشون کنم برات 

وای مرسی عزیزم,چقدر مهربونی شما,انشالا صد برابر محبتت توی مسیر زندگیت قرار بگیره😘

با لطف خدا و کمک دوستانی مثل شما وزن هدفم ۶۴  وزن فعلی:۶۹ و قدم :۱۷۰