2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
بله اون شخص خودمم وسط روند مانکن شدن،سورپرایز شدم⁦☹️⁩

اخی عزیزم مبارکه 😍😍

رژیم_بارداری#  رو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈✌✌✌✌✌✌✌♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ بچه ها ...

من رفتم ۶ماه پیش دکتر

اما بعد اتمام جلساتم موهام برگشت دستگاشم دایود بود 

چندسال پیش اما با دستگاه الکس رفتم ۳جلسه باردار شدم ادامه ندادم اون بنظرم بهتر بود توی ۳جلسه بیشتر موها رفتن وبعد چندسال برگشت

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اموزشی بگیر براش با قصری روی درو دیوار دستشوییم ازاین برجسبا بده ببره بزنه اینجوری از دستشویی خوش ...

قصری منظورت صندلیهای دستشویی کودک داره نمیشینه هی میخواد ببینه این کاسه چیه زیرش باهاش بازی میکنه اولم که میریم دستشویی شیر آب باز همه جارو آب پاشی میکنه تا بیایم بیرون فکر کنم همین روزا بیان آب قطع کنن به خاطر مصرف زیاد مای بی بی شورتی هم مثل شورت ها چه فرقی داره با شرت آموزشی؟

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
خوشبختم منیره جون 🥰

ممنون عزیزم منم ازاینکه دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم خوشحالم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
منو ببخشید که مدام سوال میپرسم. بازم ممنون که انقدر وقت میذاری و جواب سوالاتم رو میدی.  خوشحال ...

فدای تو

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

وای 😩😩😩😩😩

فردا هرچی غذای مورد علاقه منه تو پیک نیک هست😭😭😭

الویه

شامی بابلی

کتلت

کیک براونی خودم پز

شیرینی نخودی مامان پز

دلستر و نوشابه

خداااااااایااااااااااا خودت کمک کن تا از پسش بربیامو از مجازم بالا نزنم

وای 😩😩😩😩😩 فردا هرچی غذای مورد علاقه منه تو پیک نیک هست😭😭😭 الویه شامی بابلی کتلت کیک برا ...

فردا خگخ بگیر فقط خرچ خرج هویج وخیار وکاهو وکلم بخور

@شیرین_آردا    

گزارش#  ۹۹/۳/۲۸

سلام سرگروه جان

صبحانه:۳کف دست لواش۸۰+پنیر

رژیمی۴۰+۱گوجه۲۰(۱۶۰)

م و:سیب ۷۵+ بادام ۸ تا۵۵(۱۳۰)

ناهار:مرغ پخته ۱۰۰+بادمجان سرخ شده یک برش۱۲۰+سالاد شیرازی۷۰+ نصف ق روغن۶۰+ نان لواش ۴کف دست۱۱۰+ رطب ۴۰ کالری(۵۰۰)

میان وعده ماست و اسفناج ۱۰۰ کالری+تخمه کدو۲۰+ ادامس۲۰(۱۴۰)

تا اینجا۹۳۰ کالری از ۱۴۴۰

شام: هم فعلا نمیدونم چیه ؛۵۰۰ کالری براش گذاشتم و پروتئنی مد نظرمه

ورزش:یه ست ۲۰ دقیقه ای+یه ست ۴۵ دقیقه ای پیاده روی

چالش پلانک و صورت و مسواک انجام شد،آبم بیشتر از ۸ لیوان

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]
چی باشم گلم؟ 

عضو 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
ممنون عزیزم منم ازاینکه دوستای خوبی مثل شما پیدا کردم خوشحالم

عزیز دلمی 🥰🥰

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
الهی بمیرم چند وقتشه اگه زیر دوساله زوده ها من نگرفنم هنوز میخوام مرداد بگیرم

اخی عزیزم مبارکه 😍😍 رژیم_بارداری#  رو بخون

ممنون عزیزم

اینجوری چند تا اضافه میشه تا آخر با داری؟

البته من سر قبلی کلا یازده تا اضافه کردم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
تو پیک نیک؟  اگه فقط خودمون بودیم آره ولی خانواده داییمم باهامون هستن زشته جلوی اونا فقط تن ...

شوخی کردم عزیزم میدونم نمیشه یه لحظه تصورت کردم بقیه این چیزا رو بخورن بعد تو خرچ خرچ سبزیجات بخوری   عز همش بخور ولی کم قبلشم میدونی چیا هست خودت مقدار تقریبی از هرکدوم بزن که مجازت فردا بخوری نوشابه هم نخور به جاش آب بخور 

خوش بگذره عزیزم