2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
چه عملی عزیزم؟ خدا بد نده

بد نبینی 

کمرم یادته درد میکرد رفتم دکتر دیسکم بیرون زدگی داشت باید عمل شه پس ب خاطر چی میگم نمیتونم فعالیت کنم خب ب خاطر اونه😔 الانم از درد دارم میمیرم  

دعا کن خوب بشم  خیلی نگرانم

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
بد نبینی  کمرم یادته درد میکرد رفتم دکتر دیسکم بیرون زدگی داشت باید عمل شه پس ب خاطر چی میگم ن ...

مواظب خودت باش انشالله زود خوب بشی🧡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ بچه ها کاهش همگی مبارک خیلیییی عالی بودید خیلی با اراده هستی ...

الهه ننه تاپیک وزن و باز کن وزنارو بزارم😳😳😳

مشك ها رو دسته بندي كردم ميشناسم عزيزم😆😆 من اتفاقا كم ميام چند روزه شانس تو هستش ولو شدم 🤪🤪😅

😁😁😁😁😁😁😁😁😁

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
عزیزم وررشات خیلییی عالی بود خدا قوت 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻فقط صبحانه‌حتمابخور

ممنونم 😍😍😍😍😍😍چشم اگه زود بیدار شم حتما میخورم

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘

@مهدیه24  سلام مهدیه جون خوبی  میگم من چند ماهه بعد زایمانم کهیر مزمن دارم دارو مصرف میکنم نمیتونم چالش حذف قند رو رعایت کنم دیروز که به جا پولکی و قند خرما خوردم با چای شب کف پام خیلی میخارید ترسیدم دوباره کهیرم عود کنه 😢😢😢😢 

انگیزه# یه بار برای همیشه پای رویاهات وایسا و بگو من انجامش میدم 😈

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

@مهدیه24  حساسیتم رو خوراکیای گرمه مثل خرما و شیره و عسل اگه زیاد بخورم کهیر میزنم شدید جوری که همه بدنم تاول قرمز میزنه خیلی ناجوره 

گزارش#  

@شیرین_آردا  

سلام سرگروه عزیزم  

صبحانه:1نیمرو +6برگ کاهو(138)

نهار:200گرم سینه مرغ  +سالاد کاهو و خیار بدون سس(386)

شام:150گرم ماهی قزل آلا  (263)

میان وعده:گوجه سبز+هلو +شیر  +5بادام+کشمش +خرما+خیار(485)

چالش حذف قند (ادامه)

چالش ورزش چوب

چالش پلانک(روز اول=20ثانیه)

چالش شنا(روزاول=5بار)

چالش مسواک

چالش زیبایی(ویتامینE)

چالش سالم خوری و 8لیوان آب

قرص مولتی ویتامین  

ورزش=نیم ساعت حلقه+25دقیقه هوازی+20دقیقه قدرتی(550میسوزونه  )

کالری مجاز=1380

کالری مصرفی=1255پر میکنم

انگیزه#  

لباس هام هر سری گشادتر میشن  

گروه نارنجی1وزن شروع83   77/400-->76/100-->74/900-->74-->73/800--> 73/100-->72/500-->71/800 هدف اول70 هدف دوم65 هدف سوم60 هدف آخر 55(اگه بتونم)  شروع رژیم 1399/01/13 حتمامی تونم

@donyay_kochak  

سلام نگین جان خوبی ببخشید من دیشب گزارش مو ندادم سرم خیلی شلوغ بود گزارش دیشب 

گزارش# دیروز

صبحانه: تخم مرغ نیمرو یک عدد+نان لواش دو کف دست: ۱۸۲ کالری

ناهار: پنیر نصف قوطی کبریت+گوجه فرنگی نصف یک عدد+نان لواش یک کف دست: ۶۶ کالری

شام: شامی کباب ۳/۵ عدد+نان لواش ۱/۵ کف دست+ماست سون ۵ قاشق غذاخوری: ۶۳۷ کالری

میان وعده: شربت ۱/۵ لیوان+تخمه آفتابگردان ۱ لیوان: ۴۲۶ کالری

کل کالری مصرفی ۱۳۱۳

کالری مجاز ۱۳۰۰

آب ۵ لیوان

ورزش نیم ساعت

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

سلام نگین گزارش دیروز رو گذاشتم ببخشید دیشب سرم خیلی شلوغ بود یادم رفت😣😔😔😔

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

گلم کاربری  خانم خ‌ونه چی شد؟؟ چراا تصمیمشوو‌نمگیره!!!🤕  تک هم کردمش،، تکش درست هس ولی جواب نداده😑

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
وزن ضربدر بیست منهای ۲۰۰ کن و همونو بخور نه زیاد نه کم. فقط با چیزای سالم پر کن کالریتو

عزیزم من امروز اومدم چالش پلانک و شنا رو انجام بدم ولی نتونستم ،با اینکه قبلش ۴۰ دقیقه پیاده روی هم کردم ،البته از اواسط ماه رمضون بخاطر کمردرد شدید و پا درد استراحت مطلق بودم ،الان تازه راه افتادم ،میشه من تا بهتر شدنم این ورزشا رو انجام ندم ولی پیاده روی رو حتما انجام‌میدم ۴۵- ۶۰ دقیقه

گروه آبی🍁تاریخ شروع ۹۹/۳/۲۶🍁وزن شروع۷۷/۴۰۰(بیشترین وزن ۸۵)🍁هدف اول۷۴🔒🍁هدف دوم۷۱🔒🍁هدف سوم۶۸🔒🍁هدف چهارم۶۵🔒🍁هیچ وقت از رویاهات به خاطر زمان طولانی رسیدن بهش دست نکش زمان بلاخره میگذره چه تو دنبال رویات بری چه نه.نتیجه:[هفته اول۷۵/۱۰۰]_[هفته دوم۷۴/۶۰۰]_[هفته سوم؟؟]_[هفته چهارم؟؟]_[هفته پنجم؟؟][هفته ششم؟؟]_[هفته هفتم؟؟]_[هفته هشتم؟؟]_[هفته نهم؟؟]

سلام گلم خوبی میگم من صبحانه۳کف نون خوردم 

الان ناهار خورشتبادمجان درست کردم با نون بخورم یا پلو🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم