2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829717 بازدید | 290067 پست
بچه ها كسي تا حالا پماد زينك زده زير بغلش؟ نوشته جلو بويه عرقو ميگيره ولي ميترسم بزنم خطرناك باشه ...

زینک شاید روی رشد موهاش تاثیر بزاره 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینک شاید روی رشد موهاش تاثیر بزاره 

يعني زياد ميكنه؟

اخه ليزرم ميرم اگه زياد ميكنه امتحان نكنم الكي پولم پايه ليزر بره دير جواب بگيرم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

بچه ها كسي تا حالا پماد زينك زده زير بغلش؟ نوشته جلو بويه عرقو ميگيره ولي ميترسم بزنم خطرناك باشه ...

جاری های من میزنن خیلی سال هم هست. راضین و خداروشکر مشکلی هم پیش نیومده براشون.ماشاءالله🙂 .منم امتحان کردم واقعا بو عرق نمیدی 🤨🤨اما نمیدونم ضرر داره یا ن ،چندتا سایتم نگاه کردم ضرری ننوشته بود

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
اشکال نداره جبرانش میکنی❤❤

سلام یپیده جون مصرفی۱۵۰۰مجاز۱۵۰۰

ورزش انجام شد

امشب گزارش دقیق نمیدم حالم خوب نیس سردرد دارم از بس گریه کردم

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
شنا روی زمین نمیتونم برم چون بازوی راستم مشکل داره (تو بچگی تصادف کردمو استخونش شکسته، بدون اتاق عمل ...

عزیزم حتما نباید ماسک انچنانی بزار خیار رنده کن ابشو بگیر بریز توظرف اسپری بزار یخچال هروقت دریخچالو باز کردی اسپری کن رو پوست صورتو گردنت قول میدم ده روزه اثرشو ببینی

خب نونو برنج بخور  اصلا یه مدت تثبیت باش قرار نیست خودکشی کنیم که عجله هم نداریم

شب اخه 😭😭😭😭😭 الان دارم از گرسنگی میمیرم اما شام نخوردم نزنه بالا 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش#     سلام سپیده جون    @sepiiiiiideh  

ص: لواش+ماست+شیره انگور

ن:برنج۷ق +قورمه سبزی۳ق+سالاد شیرازی

م و:چای وقند+زردالو+ترد+تخمه+۱دونه دانمارکی+چای نبات بخاطر شکم دردم+هندوانه+زردآلو خشک

ش:برنج۳ق+قورمه۱/۵عزیزم مهمون داشتم براهمین

چالش ورزشی انجام شد

ورزش:پیاده روی

آب:۷لیوان

مجاز۱۷۰۰  مصرفی۱۶۹۷

چرا اونو میتونم برم شنا رو زمین چون همه سنگینی بدن میفته رو بازو نمیتونم

باشه پس تو دیواری برو از ۱۰ تا شروع کن ۴ تا اضافه کن روزانه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#     @شیرین_آردا       سلام شیرین جان ببخشید چند روزه زیاد خ ...

چرا بی حالی؟ ورزش چی؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
به نظرم چون میل به شیرینی جات دارن باید برن سمت طبیعیش مثلا کشمش، مویز، خرما، عسل(من سعی میکنم چایی ...

منم میل به شیرینیجاتم خیلیه اما نمیدونم چرا با چای حل میشه همش. اما شاید برا ایشون صدق نکنه و نظر شماام درست باشه

من برا گشنگیشون نظر دادم

سلام گلم🌸 این هفته را حسابی رعایت کن  و یکشنبع را بترکون💪💪💪 گزارش  هر روز هم ی ...

سلام عزیزِ مهربونم امیدوارم خوبِ خوب باشی

ناشتا:دولیوان اب گرم+آبلیمو

صبحانه دیر بیدارشدم :۱۵گرم بادام زمینی خوردم تا ناهارم اماده شد(۸۶کالری)

ناهار:سینه مرغ آبپز ۱۳۰گرم+گوجه+کاهو (۲۷۸کالری)

میان وعده: نصف لیوان گیلاس+۵عدد الوزرد+۳عددانجیر+۲عدد خرمای خشک (۲۳۹کالری)

شام:سینه مرغ کبابی ۵تیکه کوچیک+سبزی خوردن ۳۰گرم(۲۴۸کالری)

۸لیوان اب √

کالری مجاز: ۱۰۶۰

کالری دریافتی: ۸۵۲

بقیشو پر میکنم با پاپ کرن خونگی

ورزش:نیم ساعت پیاده روی تند

ی ربع رقص

ی ربع ورزش قدرتی ران وباسن

چالش چوب انجام شد √

خودتو_دوست_داشته_باش#  

خودمو دوست دارم چون باهمه خیلی بااحترام رفتار میکنم دل کسیو از خودم نمیرنجونم 

انگیزشی#  

چندوقته دیگه نی نی دارشدیم ی مامان خوش هیکلم تا ی مامانِ چاق تپل 😊

خیلی ممنونم ازت سرگروه جونم قول میدم دیگه منظم

گزارشا رو بدم معذرت میخوام بابت بی نظمیای این چندوقت و صبوریت ❤❤

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

ممنون گلی 

ممنون ازتو سرگروه جووونم💋💋💋💋

گروه آبی💙 شروع رژیم ۹۹/۱/۱۷💙  وزن شروع ۷۹💙وزن فعلی ۷۰  وزن هدف ۶۰💙  قد ۱۷۲💙هر روز بخودت بگو مهم نیست چقدر سخته ب هر حال من انجامش میدم💪💪💪💪💪💪💪💪
گزارش# @شیرین_آردا     ببخشید عزیزم شما گفتی تایپ کن ولی من خیلی خستمه میخ ...

چه جالب این ایزی ایزی تامام تامام رو من دوساعته میخونم و نمیدونم از کجا بدهنم افتاده بود😂😂😂

کالری شامت بیشتر از پعده های دیگه ات بود. سعی کن بیشترین کالری رو اختصاص بدی به میان وعده هات😇💪🏻 بقیه عالی

جاری های من میزنن خیلی سال هم هست. راضین و خداروشکر مشکلی هم پیش نیومده براشون.ماشاءالله🙂 .منم امتح ...

عه پس منم امتحان كنم 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏