2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست

گزارش#   

@شیرین_آردا    

سلام شیرین جان ببخشید چند روزه زیاد خوب نیستم میبخشی نتونستم تایپ کنم 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
شیرین جان بعد از نهار تا موقع شام خیلی گرسنه میشم و دایم شیرینیجات میخورم.بنظرتون اینجور مواقع چیا ب ...

شیرینیجات نخور

هویج عالیه

چای هم برای من خیلی موثره

بعضیا آدامس میخورن

میوه بخورین 

یا شیر و خرما

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیرینیجات نخور هویج عالیه چای هم برای من خیلی موثره بعضیا آدامس میخورن میوه بخورین  یا شیر ...

به نظرم چون میل به شیرینی جات دارن باید برن سمت طبیعیش

مثلا کشمش، مویز، خرما، عسل(من سعی میکنم چاییامو با این چیزا بخورم یا شیرافزامو) 

نگین جون به خدا این حست فقط واسه اینه که جلوی هوساتو میگیری خیلی دیدم میگی چرا بستنی خوردی چرا پیت ...

من تو این یه هفته تثبیت هر چی دلم میخواست خوردم چون مسافرتمبودم  اتفاقا من ۱۰ دوز یه بار فست فود و بستنی اینا میخورم الان هوس نمیکنم چیزی مائده فقط از ۹ شب به بعد ضعف شدید دارم دلم میخواد دهنم فقط بجنبه 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#     @شیرین_آردا       سلام شیرین جان ببخشید چند روزه زیاد خ ...

مجاز »»»۱۱۶۰ 

مصرفی»»۱۱۶۰

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
من تو این یه هفته تثبیت هر چی دلم میخواست خوردم چون مسافرتمبودم  اتفاقا من ۱۰ دوز یه بار فست فو ...

خب اینجور وقتا سبزیجات دم دستت باشه

خیار

گوجه

هویج

و یا حتی خرما (سیرکنندگیش بیشتر از سبزیحاته) 

سعی کن شبا زود بخوابی که نخوای چیزی بخوری

سلام عزیز خوبی؟ دیگه داشت یادم میرفت وزن بدماااا وزن اولیه :۹۹ وزن هفته ی پیش ۹۴ وزن فعلی ۹۲ هد ...

یادم رفت پیشرفتتو تبریک بگم😂😂

خیلیییی عالی کم شدی مبارکککک👌🏻👌🏻👌🏻

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
سبوس برنج میخورم اون خوب نیست به جای برنج؟ برنج چند روز یه بار میخورما تقریبا هفته ای یک یا دوبار

نه خوبه اشکال نداره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خواهش میکنم گلم کاری نکردم🌷🌷❤❤❤ @مهدیه24   مهدیه آجی این بچه رو ب فرزندی قبول کن💐 @بام ...

باشه سپیده جونم ❤

مرسي عشقم واقعا ممنون به خاطر زحماتتزتو اين مدت انشالله كه خوب و خوش باشي هميشه😘😘😘😘😘 فقط سپيد ...

سلام عزیزم به گروه زرد خوش اومدی💛

خب اینجور وقتا سبزیجات دم دستت باشه خیار گوجه هویج و یا حتی خرما (سیرکنندگیش بیشتر از سبزیحاته)& ...

مائده نمیخوام انرژی منفی بدم اما یه جوری که کلا خستم ار رژیم دلم برنج میخواد شبا خیلی خیلی گرسنه میشم سر  معدم اتیش میگیره دلم میخواد نون و برنج بخورم سبزی جات کارمو راه نمیندازه 😭😭😭😭😭شوهرم ۱۲ میاد خونه شبا یکو نیم دو میخوابیم زود تر نمیشه تا شام بدم جمع کنم یه چایی بخوره ۲ شده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

گزارش# @شیرین_آردا  

ببخشید عزیزم شما گفتی تایپ کن ولی من خیلی خستمه میخام برم بخوابم خیلی هم زیاد بود حوصله ام نکشید شرمنده دیگه رگ شیرازیم گرفته 

یه نصف لیوان هم ابغوره خوردم 

کل کالری مصرفی 1414تا مجاز 1400تا

یک ساعت پیاده روی 15دقیقه رقص 

20دقیقه قدرتی 

5تا شنا 

55تا اسکات 

15تا دراز نشست 

6تا لیوان اب 

45تا چوب 

مسواک 

برای زیبای هم الورای طبیعی زدم به صورتم 

خودتو-دوست-داشته# باش خودمو دوست دارم چون ارادم قوی تر داره میشه 

انگیزه# انگیزه یعنی از این که هر روز یک عالمه برنج و پشت سر هم خوردن و بالاخره بتونی به هفته ای دوبار برسونیش یعنی تلاش و اراده بیشتر داشتن واسه لاغری زودتر 

ایزی ایزی تامام تامام 

شبتون بخیر ☺😘

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@sepiiiiiideh    

سلام عزیزم 

ص،نان لواش ۵گرم پنیر خامه ای ۵گرم تخم مرغ اب پز۸۰کالری

ن،برنج بدون روغن ۹۴گرم قورمه سبزی +سالاد۳۶۸کالری

شام کتلت مرغ ۶۴گرم نان لواش۱۲گرم ۱۰گرم سیب زمینی سرخ کرده۲۲۳کالری

میان وعده گاتاخرمایی کلا۱۰گرم قند داشت ،پسته بادام شاهتوت رطب چای .۱۰گرم پفک.و ۱پنجم ساندیج سوسیس بندری همسرجان نتونستم کنترل گنم خوردم جدا جدا همشو امدازه گرفتم۹۳۸کالری

اب ۸لیوان 

ورزش حلقه ۱۰تا ی ربع پرانه۵۰تا چالش چوب و درازنشست شنا رو دیوار ۵۰تا

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۱۰

امروز بنسبت موفق بودم تو رژیم بغیراز ساندویچ💃💃

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹

بچه ها كسي تا حالا پماد زينك زده زير بغلش؟

نوشته جلو بويه عرقو ميگيره

ولي ميترسم بزنم خطرناك باشه

ميشه اول ضد عرقمو بزنم بعد زينكو بزنم؟؟؟

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵