2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829436 بازدید | 290067 پست
سلام سهیلا جون  وزن اولیه ۶۵ وزن دو هفته قبل 🎈 وزن اینهفته ۶۱ هدف ۵۳ دیدی اضافه کردم یک ک ...

😂😂😂😂 ژن های بیتربیت .

دیگه چند روز رعایت نکردی حالاخوبه یک کیلو

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
تولدت مبارک عزیزم🎊🎊🎊🎉🎊🎁 بفرمایید از خودتون پذیرایی کنیین🍭🍹🍸🍨🍧🍦🧁🍰🎂🍪🍩😁😁

مررررررسی عززززیززززم😍😍😘😘

وااای چه تشریفاتی چه پذیرایی😎😎😍😍

بده من برم اون پشت مشتا بخورم کسی نبینه رژیمم خراب شه😂😁😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@سمیه1396     ورزش، آب۷ مجاز۵۰۰ مصرف ۵۰۰

افرین👏👏👏

رژیمی_نمونه#  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
چه طور گلم؟من یه چند تا برنامه از شبکه ورزش ضبط کردم یا اونا هست،یا یه سری ورزشایی که قبلا باشگاه ان ...

همینجوری پرسیدم ....فک کردم اپ خاصی دارین

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
تولدت مباررررک فاطمه بانوووو💃💃💃💃💃💃🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷💐💐💐💐💐💐 بهترینارو برات آرزو میکنم💜💜💜 ...

سلااااااااام سپیده مهررررررربونم😍😍

واقعااااا مرررررسی قندعسلللل😘😘😘

از آرزوت ممنونم عزیزم،، بهترینارو برات در زندگیت آرزومندم گلم😘💓💓💓💓💓💓

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام سپیده جون خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ شیطونه یا آروم؟ در مقابل شیطنتای وحشتناک و پشت سر همش چطوری خودت ...

سلام عزیزم خوبی خداروشکر خوبیم🌷🌷🌷💐💐

خیلی خیلی شیطونه از همه جا میره بالا و همه چیو بهم میریره همین دوروز پیش ی پارچ بلورم و شکوند😥😥😥😥

منم هیچ کار نکردم فقط داد زدم 😳😳😳

گل پسر تو چجوریه؟

وزن اولیه ۷۹ وزن هفته پیش  ۷۴ و ۸۵۰ این هفته ۷۵😑 اینم نتیجه پرخوری جمعه😞   و البته دم ...

نزدیک پری ک کاذبه عزیزم. 

ایشالا ک پری بیاد خوشحال شی😂

سرگروه آبی،،گروه ۲           وزن اولیه88🙈🙈وزن فعلی63،700😊😊وزن هدف60😍برای رسیدن به خواسته هات آرزو نکن، تلاش کن..
@سمیه1396     وزن دوهفته قبل:60/700 وزن هفته قبل:بهتون اطلاع دادم نشد وزن کنم وزن این ...

باریکلا گلم👏👏👏

تا هدفت همش ۱ کیلووو مونده💃💃💃💃💃💃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام جوجو، فدات گلم تو خوبی؟  چرا نتونستی؟  من وزنه اینجا دم دستمه کنار تخت خواب😂

سلام مرسی تو خوبی بابا صبح نشستم صبحونه بخورم گرفت کمرم خونه مون هم کلا پله است نمیتونم راه برم باید به شوهرم بگم برام بخره

💙گروه آبی💙وزن اولیه 👈۷۵ 😮وزن شروع چالش پاییزی ۷۰😍وزن هدف چالش پاییزی  ۶۰ ❤تو مرا جان و جهانی 😍❤خداجون دورت بگردم جواب گریه هامو دادی 🥰🥰🥰🥰🥰آهای اونایی که دیسک کمر دارید هچوقت عقب نکشید هیچ وقت ناامید نشید هیچ وقت تسلیم نشید شما ها میتونید مثل من دوباره بهبودی کامل تون رو بدست بیارید 🥰🥰🥰🥰🥰روزگار صحنه غمگینی نیست بخند و بخند و شاد باش که عمر در گذر است همچوباد 🥰🥰🥰🥰🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩