2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829299 بازدید | 290067 پست
مسئول چالشهای کلی سمیه جونِ ولی هر گروهی میتونه برای خودش چالشم بذاره حالا اگه سمیه جون موافق باشه ...

گلم چه چالش هایی خوبی👌👌👌

ولی چالشی که من میزارم واسه همه گروه هاس، و باید انجام بدن... به خاطر همین نمیتونم چالش همزمان ، زیاد بزارم چون هم بع بچه ها فشار میاد و هم سرگروه ها.. 

همین چالش چوب را بعضی وقتا انجام نمیدن😅

ولی هر سرگروهی میتونع اگه دوست داره، واسه گروهش چالش بزارع..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     @mamanali95     هِلوووو دوست جونيا من اومدددم بالاخره

سلام گلم🌸

خوش اومدی.. خوش گذشت؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@سمیه1396   سلاااااامممم سرگروه مانکن خووودممم💚💚🤗🤗😍😍😍 گزارش#      9 ...

سلام گلم💚🌸

به به عالیییی رعایت کردی👏👏👏

تو.بینظیری#  👌👌👌

@سمیه1396     سلام سمیه برا سر دردهای وحشتناک روزای فست چ پیشنهادی داری؟

مصرف کمی نون

اب 

میوه

مصرف شیر 

ماساژ پشت گردن و شونه ها و سر

جای تاریک بخواب

کافیین کمتر مصرف کن

ورزش روز فرمدهی باتسن وسطش هم شکلات تلخ وخرما خوردم وگردو... سلام عزیزم...چند روز بخاطر پریودی ورزش ...

سلام گلم🌸

افرین ورزشکار👏👏👏👏

@سمیه1396    

سلام عزیزم

ما جمعه شب برگشتیم خونه به خاطر تب و کلیه دردم حالم خوب نبود که بیام گزارش بدم

تو خونه مامانم سه روزش رو یک ساعت و نیم ورزش داشتم و کلی فعالیت و کوهنوردی .... تو اون چند روز داشتم

فقط روز اول انتحاری زدم ۱۲۵۰ کالری به اضافه یه نونی که نمیدونستم چیه کالریشو حساب کنم

روز آخر هم ۱۳۰۰ کالری خوردم اونم به خاطر این بود شب حساب کردم

بقیه روزها خوب بود و رعایت کردم قند هم نخوردم

همچنان به خاطر قرص پرولاکتین مشکل یبوست دارم

شکمم به خاطر درد کلیه ام باد کرده حسابی

امروز دوباره برای تبم دکتر میرم

وزنم هم امروز صبح ناشتا ۵۷.۰۵ بود که گلاب به روت دستشویی هم نتونستم برم روز قبل هم ظهر دستشویی رفتم

دیروز ورزش نداشتم کلا اینهارو دیرور خوردم

تخم مرغ ابپز دو عدد.

نان ۱۳۰ گرم.

خرما دو عدد

بادام ۸ عدد

خود هندوانه نزدیک  ۲ کیلو

پوست هندونه رو هم جوشوندم خوردم برای دفع سنگ خوبه نمیدونم کالریش چنده اونم حدود ۲ کیلو

کالری مصرفی دیروزم ۱۱۶۰ بود که اخر شب فهمیدم زیاد شد چون شب وارد کردم

راستش به خاطر تبم تا صبح هی اب خوردم

ممنونم عزیزم از امروز به روال قبل برمیگردم

بچه ها .من تو دوران رژیمم ریزش مو نداشتم,اما چن روزه وحشتناکه,دست به موهام میزنم میریزه ,رفتم کوتاهش ...

عزیزم احتمالا بدنت ضعیف شده قرص زینک پلاس یا شربتشو بگیر روزی یه دونه بخور یه قرص دیگم هست اسمش سیستین ب6 زرد رنگه اونم خیلی عالیه اب برنجم خیلی خوبه برنجوکه ابکش کردی ابشو جداکن بزار روگاز یکم تخمیر بشه یعنی بزارروگاز یکم جوشای ریز که زد زیرشو خاموش کن بزار خنک شه بعد توحموم سرتو بشور شامپو بزن اخرش اینو بریز روموهات باهاش موهاتو ابکشی کن بزار یکم بمونه رو موهات یه نیم ساعت یه ساعتی بعد اب بکش فقط شامپو نزن دیگه کف سرت خارش اینانداری؟ یا شوره سر؟

@سمیه1396     سلام سمیه جان  من امروز نتونستم فست بگیرم به خاطر شرایطم😳😳 فردا و ...

سلام گلم

فست خیلی تو وزن تاثیر داره..امروز را دیرتر وزن کن.. البته ناشتا و بعد از دست...

@donyay_kochak     گزارش#   سلام عشقم خسته نباشی وزن اولیه  ۷۷   &nbs ...

اره عزیزم درسته اگه ثابته 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
من نه گذاشتم کنار چون من یک هفته اس درست رعایت نکردم میخام بزارم کنار فعلا

اون دیگه بستگی به خودت داره دیگران رو حساس نکن عزیزم

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
گزارش#   صبحانه:فطير دو بنده انگشت+شير(١٠٢) ميان وعده:زردالو+هلو(٨١) ناهار:پلو ابكشي+كباب ت ...

باریکلا.. باشگاه رفتنت مبارک👏👏👏👏

گلم روز قبل وزنکشی سعی کن کالاریت را کمتر ببندی😉